Tajenku nehledej


Škoda, že o dnešním dni nemůžu napsat, co bych chtěla. Měly jsme totiž s kolegyní Magdalénou sraz s našimi budoucími odbornými poradkyněmi a byl to zážitek! Dvě krásný holky, cca třicítky, které si od píky vybudovaly svoji firmu - ta působí po celém světě a dělá jen jednu velmi specifickou činnost.
Nemůžu samozřejmě napsat, z jakého oboru jsou, snad jen to, že tohle prostředí se tu v seriálu ještě neobjevilo. Uměly bychom o něm napsat hodně výpravný seriál, ale na to nám nikdo nedá prachy. Takže teď přemýšlíme, jak se zase vměstnat do krabičky od sirek.
Smlouva ještě není podepsaná, asi je zase někde zádrhel. A my už (nejen) v duchu vymýšlíme a píšeme.
 
Neusnu. Budu na to pořád muset myslet. Ale je to hezký myšlení, na rozdíl od toho, co mi běhalo hlavou poslední večery a noci.
 
P.S. O zvířátkách to není. To jen nemám jinou fotku.
 

7 komentářů:

  1. No tak ale to není moc hezké, že nás takhle napínáš. Já si teď teda jako domýšlím, o čem to může být a napadá mě jedině nějaká obchod s extra speciálními výrobky pro mimina.:-DD Ale píšeš činnost - tak v čem by ty holky tak mohly radit. Ach jo!! Mám brouka v hlavě:-( Ale kdybys chtěla, můžu ti dát námět na povídku o tom, jak si jeden chytrák koupil rodinný řadový dům, aby z něj udělal činžák, zahradu zalil betonem, ve které si udělal autodílnu. To je to, co řeším já.:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Mezinárodní eskort servis? Seznamka? Transport závodních koní? Pašování drog?

    OdpovědětVymazat
  3. Fotka s knoflíkem a čumákem je skvělá.

    Já si představuju - netipuju, jen představuju - jak ty dvě ženy mají obchod s kávou.

    OdpovědětVymazat
  4. Prodávají klidný noci bez Stilnoxu, vakuově balený :)

    OdpovědětVymazat