Sem a tam

Přejíždění mezi domovem a Kokořínem je celkem zábavné, když nás to už nebaví tam, jedeme zase sem, a naopak. Akorát ty dvě domácnosti! Úklid a praní v obou, když si vzpomenu, že chybí máslo a šampon, nevzpomenu si už kde. Dnes mám psychické volno, moji hodní rodiče si vzali Stelu, cizí děti jsem vrátila. Ve středu ale jedeme další kolo. Tři dny teď musím od rána do večera psát, mám skluz. Nějakou práci už jsem musela i odmítnout, fakt nejde stihnout všechno. Ale ráda bych aspoň do kina na Woodyho Allena. Uvidíme, jak se to vyvine.
 
 
Miluju jízdu na řetízkovým kolotoči! Když jsem byla malá, lítali jsme s tátou. Klidně několik jízd za sebou. Teď jdu i sama. Paráda! Fotka z letošní pouti v Chorušicích.
 
 

5 komentářů:

  1. Lucie , kolotoč doma máme letos podobný...a jsem moc ráda, že uklízíme a nakupujeme jen do jedné domácnosti :-)))...ale lásku k řetízáku to fakt nemám...nic ve zlém, ale dělá se mi trochu špatně už jen při pohledu na foto:-))) A't jde psaní od ruky!

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední Woody je výborný!!!
    Pro mě skvělý casting, hvězdná Cate, anglické vtipy, kterým jsem rozuměla a zápletka, kterou jsem nečekala. Líbilo se mi to všecko do kupy tak, že jsem W.A. odpustila i nijaký konec.
    A taky jsem se trochu v kinosále rdila - ... jestli se taky byť jen trošku trošičku občas nechovám jako snobská kráva ... Oj, to byla introspekce! ... :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Na řetízkáč vlezu jedině pod vlivem, jinak ani náhodou. Dcera k tomu tíhne, takže se radši nedívám.

    OdpovědětVymazat
  4. Odvážná školačka tedy já opravdu nejsem!Na řetízkáč by mne asi nikdo nedostal,máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat