Přesun

 
Zítra se zase přesouváme na chalupu. Cherry miluje cestování, stačí jí vědět, že jede s námi a klidně čeká hodinu v autě. Je ráda, že ji nenecháme doma.
 
Dnes na mě padla šílená únava.
V osm ráno jsem jela vlakem vyprávět do Holešovické tržnice o tom, jak se píše seriál. Natáčel se tu jeden z dílů nového pořadu Monoskop pro kanál ART ČT. Vždycky se divím, když mě do něčeho takového pozvou. Bylo mi strašné vedro a koktala jsem. Domů jsem přijela s migrénou.
Večer ale klidný, máme tu jen jedno cizí dítě, takže pohodička.
Navíc se mi dnes podařilo udělat jedno intimní ženské rozhodnutí, ke kterému jsem směřovala už dlouho, ale pořád nějak chyběla odvaha ... vím, že je nefér to jenom nakousnout, ale nemůžu jinak.
Tichá radost.
 

8 komentářů:

  1. I naši psi mají rádi cestování, docela rychle si zvykli na psí bezpečnostní pásy v autě. To pro případ, že by jeli do zahraničí, tam se volný pohyb psa v autě netoleruje. To nepoučuju, jen rozšiřuju obzory.
    Ženská rozhodnutí již nedělám ...jen lidská a je to príma :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, díky za poučení, to nemáme.
      Já těch ženských už taky moc ne, ale tohle byla úleva.
      :-)

      Vymazat
    2. miminko??!? Doufáme že to není nic tak banálního jako botox, operace křečových žil.....nebo tak něco....počká me a uvidíme

      Vymazat
    3. To už vůbec ne! Je to spíš v psychologické rovině, odstranění bloku, který jsem měla dlouho, ale až teď nastalo, že si s ním umím poradit. :-)

      Vymazat
    4. Tak to mám radost!
      A jsem zvědavá, co to bude.
      Je to hezký, vědět, že v budoucnu přijde takový potěšující článek.

      Vymazat
  2. :D To mě pobavilo botox, dítě, kalíšek:D Já myslela, že ty pásy do auta pro psa jsou povinný i u nás...tak proč tu Ťapinu tak mučíme?????
    Závidím (v dobrém) psa, co má rád jízdu autem, náš ratlíček rozmazlený zvrací, lapá po dechu, dožaduje se větší pozornosti než desítiměsíční Antonín. A to jsme jí ještě pořídili ty kšíry...
    Rozhodnutí správným směrem mám moc ráda, Lucie!!!
    P.

    OdpovědětVymazat