Na skok doma

 
Vedro na chalupě jsme vyměnili za vedro doma, což je mnohem výhodnější, protože se můžeme zchladit v bazénu. Se sousedkou v Kokoříně máme ve dvou chalupách dohromady šest holčiček, tak jsme si je rozdělily a každá jsme si vzala tři. Nikdy se mi nepovedlo je vyfotit všechny. Celkem už mi je jedno, koho hlídám, prostě jsem vzala jako fakt, že s námi pořád někdo bude. Zhroutím se až v září.
Doufám, že mezi dospěním Stely a návalem vnoučat, bude aspoň pár let klid. Je to všechno strašně fajn, ale samota mi chybí. Už jsem měla jeden výrazný absťák, ale zahnala jsem ho rumem. Horší to je s prací, resp. se soustředěním. Mezi nekonečným uklízením, praním a pečením koláčů, které okamžitě mizí z plechu, se soustředím opravdu těžko. Včera jsem psala dojemnou scénu shledání kamarádek po mnoha letech a nemohla jsem ze sebe vymáčknout ty správné emoce. Ale pak jsem si dala sprchu, do uší vatu a šlo to. Ty se tak rády viděly!
 

5 komentářů:

  1. To zrcadlo je krásné,odkud asi je? Z Turnova?
    A holky jsou krásné kočky.
    Fanynka z Trosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrcadlo je z blešáku v Passau, kýč, kterej miluju. Brzy ho dám na čestnější místo k nám domů.

      Vymazat
  2. Lucie, jak vám rozumím! :))
    A tím "nejhorším" někdy před-před-předevčírem jsem pochopitelně myslela špatně zasychající lak na nehtech nebo něco takového.
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto soucítím, mám před sebou vidinu týdne bez kluků a těším se víc než na deset dovolených dokupy! Pro mne je pořád obrovský sen mít malou červenou chatu u jezera s březovým hájem (Norsko, Švédsko apod.), kam se můžu 4x do roka zašít na minimálně 14 dní...Už jsem přeprala i ten pocit, co za šílenou matku to jsem :)

    OdpovědětVymazat