Dnes leháro

Vím už docela jistě, že se můj muž minul povoláním. Na stavařinu je ho škoda. Měl se věnovat gastronomii. Neskutečně ho to baví. Dnes nám uvařil, ugriloval a ještě zavařil meruňkové marmelády. Poprvé v životě. Měl prostě chuť to zkusit a nadchlo ho to. Nechápu. Ale muži dělají i horší věci. Výsledkem jeho grandiózního vaření je ovšem to, že se z nás stávají poměrně velcí kritici kuchařského umění, protože si někde dáme oběd a víme, že doma by nám Ivan uvařil líp. A Stela nesnáší školní jídelnu. Nicméně na svůj všednodenní oběd dopustit nedám - miluju rohlík s něčím!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 komentářů:

  1. Meruňková je výborná. Čeká mě to zítra. Z deseti kil. A my navíc rádi pasírovanou. Pozdravte Ivana:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, s mým mužem je to úplně stejné, jen ten můj je původně strojař. Kromě toho, že momentálně úplně sám rekonstruuje dům,abychom měli kde bydlet, vaří skvěle, a protože ho to nesmírně baví a vymýšlí stále něco nového, tak umí skvělé štrúdly, zkouší džemy a občas překvapí naprosto originálním dezertem. Za chvílí odjíždí stavět další zeď (je neděle ráno,zbytek rodiny ještě spí), ale už nám stihl připravit pstruhy, které si prý máme jenom upéct v troubě, a v ledničce se chladí ovocný salát k snídani.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé už vidím naše dvě teriérky (možná by se přidal i 11letý bígl:-)), jak si pochutnávají na těch drobnůstkách pro panenky. U nás by tohle neprošlo.
    Zdravím,
    Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Když tak koukám na ty fotky, ani se nedivím, že vám jinde nechutná! Můj manžel uvařil dětem za 10 let jednou, když mě bylo tak zle, že jsem opravdu nemohla - špagety s kečupem. Dodnes o tom děti mluví, jak tatínek vařil!

    OdpovědětVymazat
  5. Na středu mi přichystej jednu skleničku marmelády!!:-) A.

    OdpovědětVymazat