V hlavní roli větrák

 
Ráno vstáváme brzy, protože po deváté hodině už se téměř nedá nic udělat bez kýblů potu. Dokonce jsme vylezli pro větrák na půdu, který tam odpočíval několik let. Nadešla jeho chvíle a pracuje skvěle.
Rodina odjela hrát tenis, že prý dnes nebude na kurtu narváno. Blázni!

Včera mě pobavila kamarádka, mají v paneláku takové vedro, že tráví den v obchodních centrech a nakupují věci, které dlouho odkládali, protože za normálních podmínek odmítají chodit do jakéhokoli krámu. Teď je ovšem v centrech prý liduprázdno a klimatizace tam krásně maká. Takže už mají novou žehličku, varnou konvici, lyže (!) a vybavení pokojíčku, které svým dcerám slibují roky. Pokud nesnášíte vedro, lze na něj vyzrát jakkoli, jak je vidět!
 

5 komentářů:

  1. Ahoj Lucko1 já včera taky nakupovala, oblečení, což nenávidím. Ale bylo tam krásně svěže klimatizováno. A odpoledne jsem potřebovala psát přednášku. Doma vedro jako blázen, k tomu ta mrcha prokrastinace. takže jsem se odebrala na lod. Funguje to. Akorát jsem odklepla enter za příspěvkem. A pro větrák jsem si došla taky. Do sklepa :)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem a jsem na tom podobně. Akorát mám výhodu s tím bazénem. Každou hodinu místo sprchy. Jinak bych nepřežila. Taky píšu. Last minute!

      Vymazat
  2. :-))) já zase nutně musím do OC odvézt zimní kabáty do čistírny..

    OdpovědětVymazat
  3. Často ve vedrech vzpomínám na Ala Bundu (Ženatý se závazky), který ve vedrech roztáhl křesílka a piknikoval s rodinkou někde v oddělení jogurtů...

    OdpovědětVymazat