Padá foťák

 
 
Tohle je poslední fotka, kterou jsem vylovila. Už nevím, co jsem fotila, ale jisté je, že mi zrovna padal foťák z ruky, takže se to dá nazvat jako momentka.
 
Nakonec byl víkend na chalupě dost náročný, kleklo mi veškeré připojení, takže už zbývá jen možnost chytrého telefonu. Vůbec se mi do toho nechce. Nemám tu správnou touhu se cokoli technického učit a nemám ráda dotykový displej, miluju čudlíky.
Čím větší, tím lepší.
 
Velkou radost mi dnes udělala JEVE svým nečekaným zavoláním a báječnou story z vlastního života. Dostala jsem k ní copyright.
Poslední dny mi zpříjemnila i  NANAVÉ, která mi zapůjčila svou diplomovou práci o Bohumile Grögerové, mojí oblíbené spisovatelce, překladatelce, básnířce a neuvěřitelné ženě. Miluju její knihy, ale o autorce samotné jsem mnoho nevěděla. Takže mi úžasně rozšířila obzory a já každý řádek doslova hltala.
Děkuji oběma dámám a jdu spát.
Dnes úplně vyřízená, neb jsem dopisovala scénář, se kterým jsem vůbec nesouzněla. To se tak někdy stane.
 
 

1 komentář:

  1. Autorská práva máš, Lucie, univerzální ;). A já osobně se teda těším na další kapitolu a taky Ti moc děkuju. Protože už se nebojím. Jednou denně, nebo spíš dvakrát :) a Ty moc dobře víš co ...

    OdpovědětVymazat