Východ slunce aj.


Poslední dny jsem střídavě opravovala scénář a pomáhala jedné spřátelené mladé ženě s diplomkou. Jenže na chalupě zase stávkoval internet, takže jsem s notebookem lezla do okna odeslat jednu verzi, pak zase honem ke stolu psát, pak znovu do okna přijmout další verzi ... finišovali jsme včera před půlnocí. Pak jsem padla.
Odměna v pět ráno, když jsem šla pustit psa na zahradu.
Zrovna byl východ slunce.
Jenom pro mě.
 

8 komentářů:

  1. ...to Kokorinsko ma ale neco v sobe. Jakoby se tam zastavil stredoveky cas. I ta nefunkcnost internetu se musi odpustit.

    OdpovědětVymazat
  2. To se Ti až dech málem zastavil,že?Musela to být krása!Jen pro Tebe a to ticho kolem taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Východ slunce miluju... tak hlavně opatrňě , při chytánítoho signálu:-)...a nikdo nemůže říct že celý den sedíš u počítače :-))). Jo a ještě se mi moc líbí místo kam jedete na dovolenou...nádherná fotka a musí tam být parádně!
    Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  4. Pes vypadá nádherně ospale :)

    OdpovědětVymazat
  5. Východ slunce jsem zažila nejkrásnější na Korsice, kdy jsem ho pozorovala v pokoji v krásném pronajatém domě u pláže. (Dovča s tátou.) Taky jsem to vyfotila, ale nevím, kde ta fotka je :( A tuhle usilovnou práci, kdy člověk píše a posílá a internet padá a padá moc dobře znám, I hate it!, ale miluju ten pocit potom, kdy se to povede, pošle a já mám za sebou kus odvedené práce:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já mám z východu slunce vždycky spíš strach, zvlášť když ho vidím, když vycházím z baru a vím, že za tři hodiny mám být v práci... ale to se mi nestává moc často. Anebo když něco doma zoufale dopisuju a zastihne mě u toho svítání, to je taky depka.
    Že bych viděla východ slunce PO probuzení, to se mi v létě už dlouho nestalo :). Ale možná bych to měla zkusit.

    OdpovědětVymazat
  7. Pááni, pejsek s kamarádem v peřinách, to nemá chybu:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat