V koši



Dnes vůbec nic.
Jenom psaní.
A dvě sežraný čokolády u toho.
Zase se nenávidím.
 
Oříšky jsou od minule.
 

10 komentářů:

  1. jé Lucie, tys mi udělala radost! Nejsem v tom sama, včetně té nenávisti. Já mám ještě taky výčitky a předsevzetí...a slabost pro tuhle odrůdu Margot.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já četla, že margot je jedna ze tří nejhorších shitů, co vůbec nejsou čokoládami, ale jen rostlinným tukem + chemií - ani to mě neodradilo. Furt chutná stejně dobře!

      Vymazat
  2. Tak jsem druhá v pořadí potěšená, že v tom nejsem sama. Jedu spíš na oříšcích, dneska obalených v chilli. Pěkně ostrém. Jo, prý ostré pomáhá spalovat kalorie. No nevím, ale výčitky to teda nespálilo:)

    OdpovědětVymazat
  3. To se mi líbí:D
    Mimochodem, proč tu ještě není tato funkce?

    OdpovědětVymazat
  4. To je teda výborný Lucie .. člověk si chce před spaním ještě trochu počíst a hned aby šel do jarmary pro ořech. A nejeden. A bez chilli. Dobrou (aktuálně teda chuť, i když původně to mělo být noc). Snad ani nevím, jestli není divný tentokrát psát Díky za inspiraci...

    OdpovědětVymazat
  5. Jaký čokolády? Myslíš ty malý tyčinky Margot?? Jako asi nevíš jak vypadá čokoláda ne? Jsem právě dojedla celou marcipánovo Ritter-sportku, výčitky mám taky, ale vůbec mi to nebrání v tom žrát dál! :-) Ale počkej ráno až se z toho sacharidovýho opojení proberu a budu se soukat do kalhot! Radši se na tu tvoji fotku už dívat nebudu - Margot bych si taky dala,sakra a já tu mám jen banánky v čokoládě:-( A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcipánovou ritter taky miluju! A ty si teď můžeš dovolit všechno! Miminko to totiž nutně potřebuje.

      Vymazat
  6. Momééént, jaký výčitky? Zásada číslo jedna - nemít výčitky! (Možná je to zásada č.2 a zásada č. je Nežehlit...)

    Margotku nejím, ale je šeredně mrňavá. Já sním po vydatné večeři i 30dkg dlouhou čokoládu Milka. Takže by ji už nikdy nikde neměli zlevňovat. Protože si je kupím dvě, když je zlevněj, a sním je za tři dny. Tu druhou už dám napůl.
    Ale výčitky nula!
    Občas si člověk začvachtat musí.

    OdpovědětVymazat
  7. Komplet pro všechny (vzkaz): jsem ráda, že v tom nejedu sama!!!

    OdpovědětVymazat