Udržuj svou ledničku plnou


Včera do noci a dnes od brzkého rána sjíždím Topola a s ním spřízněné, má to neuvěřitelnej náboj a energii, jsem v jiným světě. Úžasným.
Sakra, proč jsem do něj nevlezla už dřív?!
 
Dostala jsem  se i ke svý úplně nejoblíbenější skladbě a albu - Monika Načeva. Další cd už se mi tolik nelíbily, ale teď prý vyšlo něco úplně nového. Jsem moc zvědavá.
Kdybych měla vybrat jen jednu písničku, za kterou dejchám, je to tahle.
Akorát, že já neudržuju svou ledničku plnou.
 
Pozítří odjíždíme.
Zase budu balit až den před, mami. Je mi líto času.
To radši Každej si hledá svý, kam sebe vrazit, každej si hledá svý ...
Neboj, to zvládnu. I když jsem nepraktická.
Jako vždycky.
 

5 komentářů:

  1. Chapu uplne, taky vzdy vse nechavam na posledni chvili, protoze si zrovna nutne musim neco docist/doposlechnout/dodivat.

    Udrzuj svou lednicku je genialni pisen. Vono celkove z pisni te doby je citit to vysinuti a svoboda. Jeste dobra pisen je Bili ptaci od Zuby nehty, vzdycky mi spravi naladu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak. Zuby nehty jsou zase moje srdeční záležitost. A bílý ptáky miluju...

      Vymazat
  2. Chápu, ač jsem praktická, odjíždíme v sobotu na 14 dní na daleký sever a balit budu začínat možná dnes večer. Katka

    OdpovědětVymazat
  3. S tou muzikou to mám stejně, před dvaceti lety byly Načeva, Psí vojáci, Garáž, Znouzectnost a Už jsme doma to nejlepší, co se dalo z české scény poslouchat. Přetrpěla jsem na tom pubertu a vždycky to bude moje srdeční záležitost. Jen to už nemůžu poslouchat moc často, všechno se pak vrací a já jsem jako v jiným světě. Dávkuju to zlehka. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Balím vždy v noci před odletem,stejně nemohu spát většinou.S písničkama máš pravdu,dokážou nás vtáhnout do doby,ve které jsme je poslouchaly a prožívaly ledacos.Stačí pár počátečních tonů a člověk ví....A s balením na dovču je to u mne tak, že pak zjistím,že spoustu věcí mám navíc a ty které zrovna potřebuji, jsou tam,kde nejsem.Tak příjemné balení!

    OdpovědětVymazat