Přišel!

 
Zahradník (na sto dvacátý sedmý pokus), že přijde v půl sedmý ráno. Vstala jsem v šest, sedla si s kafem na terasu a on - přišel. Zázraky se dějí! Takže to tu zase máme pěkný. Růže rostou jako o závod. Loni je spálil v zimě mráz, zbyly z nich jenom černé tyčky (jakože stonek). Chtěla jsem je vykopat. Zahradník pravil: Nechte je, třá se vzpamatujou. Tak jo. Letos se třá vzpamatovaly a je tu hotová růžová zahrada. Pro těchhle pět slov já ho prostě potřebuju!
 
 
 
Doma je nás teď hodně. Večer sedáváme na terase nebo kolem bazénu a hrajeme si, že je to moře. Nevaříme, grilujeme. Krásný večery. Většinou až do půlnoci. Ráno pak nemůžeme nikdo vstát.
 

6 komentářů:

  1. Bude seriál Zahradník? Nebo líp - absurdní divadelní hra s tímhle názvem?:) Rodinná pohoda vypadá skvěle, užívejte si to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je to výbornej nápad! S tím seriálem. Že zahradník by byl hlavní postava a přišel by až ve 123. dílu, do té doby by se o něm jen mluvilo. Skvělej princip! To myslím vážně. Budu na to myslet.Díky!

      Vymazat
  2. Tak to by asi v žádné TV nepochopili,ale myšlenka je to super!Griluji taky,ale v kamnech.Chybí mi ta terasa, to počasí-i když dnes vyjímečně slunečno, ta parta lidí okolo.Takový trénink na dovču máte ,že?Tak trénujte, co se do Vás vejde!Dovolená pak bude -The best!A krásné růže,ty se zahradníkovi povedly!

    OdpovědětVymazat
  3. No sláva !
    Kdo si počká, ten se dočká ;-)
    Kdyby jen zahradník věděl, jak je tady na blogu slavný :-D
    A co teprve až napíšete ten seriál o něm ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Léto a sezení na terase je super. Skoro zapomínám posílat děti do školy...

    OdpovědětVymazat
  5. ... zahradnik, co rozumi zahrade ... nepustit a drzet ... i kdyz chodi sem tam.

    OdpovědětVymazat