Před bouřkou

 
... jsme ještě stihli zasadit bylinky. A zakůrovat. Já upéct koláč. Jinak skoro nic, protože píšu. V úterý odevzdávám díl. Když je to takhle intenzivní, prožívám zvláštní stav. Někdy mi připadá, že realita je uvnitř scénáře a fikce to, co žiju. Pořád musím v hlavě držet děj, abych kdykoli mohla vplout zpátky do scénáře. Tyhle situace mě baví. Neumím to k ničemu přirovnat. Vlastně umím. Je to jako být hodně zamilovaná.
Ve třiačtyřiceti hodně nedostatkovej stav.
 

7 komentářů:

  1. Tak si Lu říkám,co je to za stav,být hooodně zamilovaná? Jednou ,kdysi dávno, v nějaké knize ,jsem četla, že to jde,ale jen jednou za život...myslím si,že to tak není.A pak i ve Tvých třiačtyřiceti...i v mých jedenapadesáti by to mohl být kouzelný stav...Nejen zamilovanost,i žít mne baví,se vším všudy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to správně! A jednou za život by bylo sakra málo. To by ani nestálo za to žít. :-)

      Vymazat
  2. Tak mě tenhle tvůj příspěvek dovedl k tomu, že jsem se včera před usnutím zamyslela a ještě ve 3 ráno jsem nespala:-) Potřebovala jsem si tak nějak srovnat myšlenky a uvědomila jsem si - po těch 5 hodinách čučení do tmy, že zamilovaná jsem a že mám obrovský štěstí v životě! Tak Ti chci vlastně poděkovat, že jsi před bouřkou stihla napsat něco, co mě inspiruje v mém vlastním životě. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adélo, já bych to o tobě řekla během tří vteřin. Co těch tvejch pět hodin?! Ale jinak souhlasím, že rovnat si ty myšlenky je důležitý a nutný. Někdy to sice bolí, ale dělám to ráda. Pořádek v duši.

      Vymazat
    2. No jo, jenže člověk si to potřebuje uvědomit, aby to pak mohl zase prožívat a užívat si to:-) Kromě toho spát s balonem na břiše jde už hůř a hůř:-D A.

      Vymazat
    3. Adélo, vydržte:-) Bude lépe. Náš balonek se odtajnil před dvěma měsíci a stále si užívám, že se mohu bez potíží hýbat, oblékat a vejdu se za volant. Zrovna se probudil, asi hladeček. K obědu dude mlíko s mlíkem. Hezký den D

      Vymazat
    4. Díky Bello! Já si "stěžuju" tak jako cvičně. Je to naposled,co balon mám, tak se snažím si to užít. I když z těch kil navíc nadšená nějak být neumím:-( Užívejte si mimčo! Hezký den i Vám:-)!

      Vymazat