Den před


Den před je vždycky nejhorší. Ať už se chystáte na dovolenou, ke státnicím, vdáváte se, stěhujete nebo se chystáte doma říct, že máte jinýho/jinou.

Ráno jsem přesadila dvě pokojový kytky. Jednu už jsem se chystala vyhodit, když ona nečekaně před pár dny porodila nový šlahounek. Za ten výkon si to rozhodně zaslouží. A druhá se s ní svezla.
 
Pak jsem otevřela mail a v něm poznámky od šéfové k našemu novému projektu, který sice nevíme, jestli bude, ale musíme pro to udělat co nejvíc. Samozřejmě, že hned teď. Naštěstí Magdaléna, se kterou píšu, nikam nejede, takže je ochotná udělat víc práce. To je strašně fajn, když děláte s někým, kdo neměří, jestli máte větší zásluhy vy nebo on. Jednou vymyslím víc já, pak ona. Stejně to ale budu pořád držet v hlavě, takže zápisník a pero s sebou! Když píšete, tak píšete, i když nepíšete.
 
Díky za včerejší příspěvky. Zvláštní je, že tohle téma každý rok vzbudí emoce. Stela dnes odevzdala paní učitelce poukaz a říkala, že se úča moc radovala. Já jsem ještě připojila poděkování. Písemné. To mi jde.
Mám radost, když má někdo radost.
Follow me.
 
Tak už bych konečně mohla nakouknout do skříně a vyndat kufr.
O víkendu Verona, pak Cinque Terre.
Ozvu se!

6 komentářů:

  1. Šťastnou cestu Lucie a užijte si to!

    OdpovědětVymazat
  2. Jó, Verona! Tu mám moc ráda. Ráda se na ní koukám z kopce, z vyhlídky, co mi připomíná pražskou Letnou :)
    Ta řeka a mosty a pruhovaný baziliky, jé a růžový mramor pod nohama a amfiteátr a stolečky a židličky na náměstí a smrad zpropadených skútrů v úzkých uličkách.

    ... tak jsem si to teď zopákla a zas tam deset let nemusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a šťastnou cestu! Ať je to osvěžující dovolená.

      Vymazat
  3. Lucie, jsem potěšena, že ty jsi na dovolené, ale my zde můžeme již ode dneška sledovat
    první díly Ordinace v růžové zahradě 1 každý den 2 x na stanici NOVA, moc se těším, zavzpomínám na rok cca 2005.
    Fanynka.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo jo ...........Kamila a Šebek se vracejí:)Byly doby kdy jsem na Růžovku nekoukala,ale toho času na MD si to ráda zapnu, ať vím, co napsala moje oblíbená bloggerka:)

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie nejsem překvapená Tvojí slovesností, je jasný, že Tvoje psaní = moje oblíbené čtení. Nicméně ten první odstavec si píšu do serie svých oblíbených citátů. V kuchyni na sklo balkonových dveří, fixem, kterým se obykle píší takový věci jako svíčková, HK a nebo kachna, zelí, BK. ... anebo se doma chystáte říct, že máte někoho jinýho ... já padnu. Ale že je to pak úleva, teda, den PO TÉ ! :)

    OdpovědětVymazat