Krása jásá

 
Dnes návrat do reality se vším všudy. Byla jsem objednaná na vypíchnutí žilek v obličeji + několik dalších sadomasochistických kousků. Už podruhé. Napoprvé jsem to totiž nedala, hned když do mě mudr. zapíchla elektrickou jehlu, tak jsem se vymrštila a odmítla pokračovat. Napodruhé už to vyšlo. Zejména proto, že jsem dostala znecitlivující mastičku, kterou jsem si doma dvě hodiny před výkonem aplikovala a obalená v potravinové fólii odjela na kožní.
To, jak vypadám teď, radši nefotím.
Nicméně zítra opuchlá a s monokly musím absolvovat návštěvu advokátky v centru. Doufám, že vzbudím dostatečnou lítost.
 
Jo.
Ještě mě mudr. pobavila, když řekla, že holt v mém věku už žena musí počítat s tím, že krása ji bude stát nejenom prachy, ale i bolest.
To je přesný.
Tak se těším na tu krásu!
 

15 komentářů:

  1. Jsem se fakt vyděsila. Snad tě ta mastička - možná Emla znecitlivěla dost. Nedá se to použít i na city? :-) Krásná jsi i s žilkama, ale máš můj obdiv, že jsi to vydržela. Já bych si musela nechat seříznout 3/4 ksichtu, abych si k té kráse aspoň trochu pomohla. Přeji Ti, abys rychle zplaskla:-) Se musím na tu fotku pořád dívat:-))) Jauvajz! A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem si tam na nástěnce přečetla, co všechno dělají, tak jsem se už dopředu rozhodla, že zase tak krásná bejt nemusím. Ale teď mám hezký pocit vítěze, že jsem nezdrhla!

      Vymazat
  2. Myslím, že já bych oslepla z těch cen asi. Jedna známá si nechala odstranit podradek, když žádnej neměla. Tomu říkám odvaha:-DD

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo, není to tak dlouho, co jsem chtěla být krásná a šla na laserové odstranění drobných vrásek. Dnes už vím, že když něco bolí ukrutně, tak se to jmenuje "vnímání bolesti je individuální". Fakt mi to stačilo.
    Třeba to ti naši chlapi ocení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla jednou taky na laseru a řvala jsem tam tolik, že mi doktor říkal, že jim utečou z čekárny klienti. Kdo proboha řekl tu blbost, že laser nebolí?!

      Vymazat
  4. Zrovna nedávno jsem někde četla, že lifestylové blogy - třeba ty skandinávské, na které máš upoutávku tady v pravém sloupci - vzbuzují v lidech komplexy a pocit nedostatečnosti, že sami nemají tak hezký dům, tak hezké jídlo, tak hezké děti, tak hezký... život. Tak díky za Tvůj blog, který je často "hezký", ale často taky pravdivý... a držím palce s těma žilkama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a na to já zrovna netrpím! Dům, děti i život i vyhovuje. Ale teď jsem si na chlaupu koupila dva časopisy pro ženy a musím říct, že jsem začala pochybovat o tom, že jsem skutečně žena. Chtěla jsem o tom napsat na blog, ale tak mě to vrhlo de deprese, že jsem to nechala být. :-)

      Vymazat
    2. Záleží, co to bylo za časopisy... je ale fakt, že u některých se člověk může potrhat smíchy. Zrovna včera jsem si přečetla, že pokud chceme zhubnout, měly by se na svačinu jíst osmahnuté krevety s chilli na bílém víně. Představila jsem si tu situaci a neskonale mě to pobavilo :)

      Vymazat
    3. To Bára: To mě vůbec nepřekvapuje. Pro depresi se stačí zalogovat na Pinterest a po prvotním nadšení z těch krásných věcí následuje skepse, že člověk tohle nemá/neumí/ a přitom tak moc chce.)

      Vymazat
  5. Já se skláním před Tvou odvahou...při čtení řádek jsem si rozbalila oplatku v čokošce- po absolvování tří týdnů -malé jídlo pětkrát denně, okruh lesem jednou denně svižnou chůzí,půlhodinka prostných na karimatce obden a dole ani kilo a určitě ani cm, zato na ve zvětšovacím zrcátku při líčení vidím i to,co se objeví až zítra, ale takhle odvážná nejsem.Cítím s Tebou...hlavně aby žilky byly pryč.při mé smůle by tam určitě místo nich byla jizva jak pětikačka!

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych se do takových akcí dobrovolně nepouštěla, máš můj obdiv. Když jde o vylepšování obličeje, tak vždycky zjistím, že jsem úplně mimo...no a až deprese odpluje, tak o těch časopisech pro ženy určitě napiš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to není až tak o kráse, ale bylo to už obtěžující, protože v teple se mi udělaly takový velký rudý fleky. Ani mejkap už to neschoval. To mě donutilo. Jinak si stárnu pěkně přirozeně. :-)

      Vymazat
  7. No, takze asi takhle - mam tolik rozsirenych zilek v obliceji, ze jsem z toho mela komplex asi jako Hradcany /nebo spis areal v Lednici:-).../ Cca v 25 jsem si je chtela nechat vypichat v kosmetickem ustavu a doktor mi rekl, ze je to zbytecne, ze se udelaji znovu, nebot mam velmi rozsirenou sit. Nedbala jsem. Skoda...Vzhledem k rozsahu to nemohli udelat najednou a ja tam vickrat nesla. Nastesti. No a pak jsem poznala kouzlo make-upu. Skryje hodne. Nesmim se namahat, pit alkohol, prechazet z vedra do zimy a obracene a spousty dalsiho. Protoze kdyz to udelam, jsem jak Apac-ruda vsude. Lepsi to nebude a komu to vadi, ma smulu. Chlap me prece musi milovat i v teplakach, nemocnou a s rozsirenyma zilkama. Kdyz ne - nestoji za to:-)Hezky den vsem! Lucka
    P.S. Jo, a je mi 46:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moje bývalá tchýně říkala:parádo trp. Ale to mě píchala špendlíkem do boku nebo do nohy. Podle toho co jsem chtěla zúžit. Teď už jen rozšířit.A tak jsem se na to vykašlala.Jo a před asi 15cti lety jsem byla na odstranění žilek na supr klinice. Stálo to asi 2.000,-. A bylo to na Prd.:-).Zdravím Irma

    OdpovědětVymazat