Gauč

 
Bývalí majitelé naší chalupy nám věnovali spoustu věcí, které tam měli. Mimo jiné i tento úžasný gauč. První republika? Nevím. Je kožený a potřeboval by opravu.
 
Chtěla jsem se zeptat milých designérek, které čtou můj blog (ale samozřejmě nejen jich), jestli nemají tip, kdo by uměl tenhle krásnej kousek znovu potáhnout. Už jsem se po tom kdysi pídila a dostala jsem nabídku od nějakého super profíka, který by to spravil bratru za 30 tisíc , jenže za tuto cenu se na aukru tenhle gauč (má nějaký speciální název, zapomněla jsem) prodává ve velmi zachovalém stavu, takže by bylo jednodušší koupit ho tam. Ale mně jde o tenhle náš a pokud možno finančně nevykrvácet.
 
Za každý tip budu vděčná!
 
P.S. Báječně se na něm totiž sedí a připadá mi nádhernej.

6 komentářů:

  1. Zkus pana Tomana na Palmovce
    http://www.calounictvi.com/kontakt
    Je velice slušný a příjemný, jsou to asi 3 roky co jsem jeho služeb využila a super.
    Gauč je nádhernej, dovedla bych si ho představit i ve smaragdově až lahvově zeleném sametu, mmmm. Ale nevím jak u vás, ale u nás na chatě by neměl dlouhého trvání.
    Dobře pořiď!

    OdpovědětVymazat
  2. Napadla mě podoba s bochníkem chleba, tak to jen tak píšu, čalounici znám taky, ale nevím, jestli potahuje kůží.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie,
    co takhle dokončit dílo zkázy?
    Až budu mít někdy čas a odvahu, chystám se dotáhnout k dokonalosti křeslo, co načaly naše kočky.
    http://www.dragaobradovic.com/collezione.php?page=45&id=6
    Zdraví A. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Je nádhernej,má svůj příběh.Jen je škoda,že ta patina tou obnouvou zmizí,že?Ale bude žít další příběh,ten Váš!Už se těším,až nám jej ukážeš v nové kůži!

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím vás,
    Jenom ty nejlepší zkušenosti mám s paní Lavicovou z Klíčan (739 166 408). Staré sofa prošlo v její dílne neskutečnou proměnou...
    Olga

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za všechny vaše zprávy! Já právě chci ten gauč nechat záplatovat a to staré, co je dobré, nechat, tak snad se na tom s někým dohodnu. Hlavně musí mít na potah starou kůži, a to nevím, jestli je reálný. Ale půjdu za tím!

    OdpovědětVymazat