Že prý

... dnes budeme mít dámskou jízdu, když jsme doma jen my tři. Řekla jedna a hned i s druhou usnuly. Zrádkyně!

8 komentářů:

  1. Škoda, že jste zruky. Po dvou nočních mám biorytmus přehozený a usnutí ani v pozdních hodinách nehrozí. A potom, dámskou jízdu jsem nezažila ...hodně dlouho :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aranel, taková sousedka jako vy mi chybí víc než sůl! Určitě by nás to spolu bavilo.

      Vymazat
  2. Nejlepší dámská jízda! Přesně na tohle sem měla dnes večer náladu. A pak jsme šli s mužem na večírek. A bylo to super. Dokonce jsme vyhráli cenu č. 14. Resp. muž vyhrál, ale je to výhra pro mě. Kniha. Krimi. Schovám si ji na chatu na léto až přečtu vše použitelné z naší knihovny a zbude tam jen Čuk a Gek, toho podruhý už nedám.

    OdpovědětVymazat
  3. Obě dámy jsou kouzelné! A máme stejnou deku, tedy dvě. To se nevytahuju, dvě děti - dvě deky a tak.

    OdpovědětVymazat
  4. I když mám dvě dcery, klasická dámská jízda se nám nikdy nevyvede. Rusivým elementen jsou dva psi a jiná zvířena vše bohužel pánského pohlaví. A taky fakt, že jedna dospělá ( 19 let) a druhá v nejhorším stádiu puberty ( 16 let) už o nějaké dámské dýchánky se stárnoucí matkou( podle jejich slov, je mi 42 jar) fakt nestojí. Na jejich vkus jsem dost nudná ( nepiju, dobře jen malounko, marjánku nekouřim, Justina Biebra neposlouchám, facebook nesnášim...) prostě nejsem cool matka.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry den,
    nikdy jsem nepsala zadny komentar, ac nekolik blogu sleduji, ale tentokrat reagovat musim, vase holky vedou, moc jim to slusi. Tomu rikam damska jizda!!!
    Zuzana
    Ps.
    Vas blog jsem nasla nahodou a moc se mi libi.

    OdpovědětVymazat
  6. Bavíte mě. Všechny. A díky za komplimenty. Hrozně dobře se to čte.

    OdpovědětVymazat