Střih

Našly jsme si se Stelou skvělou kadeřnici. Ta se s nůžkami v ruce musela už narodit. Talent. Navíc se na ni nemůžu vynadívat, jak je zajímavá. A hlas má jako Martha Issová. A životní příběh jen o fous míň dramatický než Anna Karenina. To by se psalo! Ale zachovám tajemství nebo za chvíli se mnou nebude nikdo kamarádit.
 
Stela konečně pochopila, že když má po mně kulatý obličej a vůbec všechno tak nějak dokulata, tak z ní asi nikdy dlouhovlasá éterická miss nebude. Vlasy je v našem případě potřeba neustále zkracovat. Na jedné straně její hlavy dnes došlo i na mašinku. Druhá strana (mikádová) zatím odolává. Ale je mi jasný, že je to jen otázka času. Musí se k tomu dopracovat.
Já jdu pod nůžky ve čtvrtek.
 

 

10 komentářů:

  1. Lucie, nosila Stela někdy dlouhé vlasy? Uka fotky! Pořád si myslím, že by jí to moc slušelo!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosila max po ramena, ale jen jako hodně malá, když měla uzoučký obličej. Teď už jí to vytvářelo na hlavě "deku". To není nic pro nás!

      Vymazat
  2. Není nad to najít konečně tu svou pravou kadeřnici .)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší jí to a na té třetí fotce ,kde je z boku je celá maminka!Jste si podobné.I když tátovi je asi taky podobná.Mějte se fajn a krásné počasí Vám přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Muzu požádat o kontakt na kadernici? Strih je naprosto perfektni! S příspěvky z Kokorinska mi delate radost, také jsme si tam koupili chalupu. Dokonce jsme u Vas byli ve sklanim byte:). Preji hezky vecer, vas blog me nesmirne bavi. Sarka z Dolni Vidimi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, já žasnu, kam všude se můj blog dostane! Dolní Vidim je parádní, tak zdravím! Holička je z Říčan a pokud chcete kontakt, tak mi pošlete mail na můj mail lucie.smich@seznam.cz - a já Vám ho mileráda dám.

      Vymazat
  5. A já ji znám :), resp. znala jsem ;) ačkoliv mne nikdy nestříhala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já ji také znám a je to kromě jiného výborná kamarádka, i mně stříhala... tímto moc zdravím nejen kadeřnici Jitku... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ji také znám, kromě toho že je to výborná kamarádka, tak mi také dělala úžasné účesy...bohužel momentálně mám Jíťu poněkud z ruky :-( Nicméně tímto ji velmi srdečně zdravím...blog se dostal nejen do Dolní Vidimi, ale také na francouzské hranice ;-)

    OdpovědětVymazat