Páté přes deváté

Ráno jsem se probudila s hroznou bolestí hlavy. Využila jsem tedy svého svobodného povolání a po vypravení Stely do školy jsem šla znovu spát. Pomohlo to!
 
Knihu Matky od Jana Koubka získává Ester, prosím, napište mi do mailu, kam ji mám poslat. A budu se těšit na Vaši reakci po přečtení. lucie.smich@seznam.cz
 
V pátek jsem byla ve víru obchodního centra, chtěla jsem si něco koupit na sobotní oslavu mojí maminky. Dopadlo to jako téměř vždycky, nejsem shoppingový typ a když jdu pro něco cíleně, donesu akorát plnou tašku knížek, které jsem opravdu neměla v úmyslu nakupovat. Tentokrát jsem se knihkupectví raději vyhnula, ovšem ani boty, ani nic na sebe, jsem prostě neviděla. Možná štěstí, že jsem raněna touto slepotou. Nejlepší věci si zásadně vždycky koupím náhodou (a ne když něco nutně potřebuju). Bohužel taková náhoda se už dlouho nekonala.
A jestli si myslíte, jak náramně ušetřím, tak fakt ne.
Ale kam ty prachy mizej, netuším.
 
 
Něco ale přece jen mám.
Nové hodinky, parfém a barevné lepičky.
Zajímavou novou vůni hledám většinou těžko, protože jsem vodní typ a takových vůní je málo. Vyhledává je ale hodně žen, takže pak se stává, že jedním parfémem voní každá druhá žena v metru.
 
MINT od Toni Gard je pro mě objev. Bomba!
Pokud vám jsou příjemné vůně od hodinek nalevo (Eternity aqua, DKNY limitka, DKNY nevímkterá, Hugo Boss orange), pak budete nadšené. Ovšem v žádném e-shopu ji nemají, exkluzivní prodej má jen Douglas. Až tam jsem ji objevila.
 
 

9 komentářů:

  1. Hodinky jsou parádní, moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. Já něco na sebe i zahlédnu, ale většinou jsem líná zkoušet...a tak ušetřím:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty se máááš! Já mám takovou smůlu, že i když nic nesháním, vždycky všude mají něco, co se mi líbí a já si to koupím:-( A nezkouším nic! Leda boty. A taky jsem si koupila novou vůni a tu tvou zítra očuchám, jsem zvědavá:-) Mizení peněz jsem taky ještě nepochopila:-)) Lepičky mám doma dvě :-) Myslím tím holky! Když jsem naposledy koupila různé ozdobné lepicí pásky, tak s nimi oblepily všechny obaly na sešity a zbytkem přichytily bavlnky, které roztahaly po pokoji jako laserovou past! Jinak z kosmetických výrobků poslední dobou ujíždím na lněném oleji:-) šíleně smrdí,ale kůže je jak znovuzrozená! A žádná alergie:-)A.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem zhýčkaná sekáči a když pak jdu do normálního obchodu, tak kulím oči na cenovky a jiný adrenalin se na rozdíl od hrabání v secondhandu nekoná! Jenom ty boty, ty se tam shání špatně. Jsem taky "vodní" typ /jak hezké pojmenování/ a právě ten složitý problém nějaký vhodný najít nakonec převzal můj muž, protože ten nejlíp ví, jak mu mám vonět. Ale díky za tipy .)

    OdpovědětVymazat
  5. jak já Vám, Lucko, závidím... moje vůně už se nevyrábí a ať chodím jak chodím, nenajdu nic - ani co se týče oblečení a bot. myslím, že nejsem náročná, ale asi taky nejsem úplně komerční kousek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám jednu obrečenou vůni, co už se nevyrábí ... a strašně mi chybí!
      Máte prima blog, sice takovej smutnej, ale ... rozumím.

      Vymazat
  6. AAAAAAAA úplně jste se mi trefila do vkusu s parfémy můžu se zeptat kolik vyšel a vyrazím očichat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levný není, 75 ml za 1500 Kč. Vůně se nerozvine hned a dlouho vydrží!

      Vymazat
    2. tak to není nejhorší cena čekala jse m víc ve čtvrtek jdu očuchat :-)
      díky

      Vymazat