Galavečer

 
 
Včera měl Kryštof první zápas v boxu. Na to, že trénuje zhruba měsíc, to není špatný počin. Ptal se nás, jestli se chceme jít podívat, ale odmítli jsme. Já z pochopitelných důvodů - neporodila jsem ho pro to, abych se pak dívala, jak ho někdo mlátí. Ale nebylo to prý nakonec tak hrozný. Krev z něj necrčela a vyboxoval remízu. Spadl mi neskutečný kámen ze srdce (do příštího zápasu). Nejradši bych mu to zakázala, ale když si uvědomím, že v jeho věku už jsem byla tři roky vdaná a jemu byl zhruba rok ... to ať radši boxuje. Zodpovědnej dospělej život je mnohem těžší zápas.
 
 
Včera jsem se konečně podívala na Čtyři slunce od Bohdana Slámy. Dlouho jsem se bála si je pustit, že prý je to depka. Je. Ale je to úžasnej film. Hodně dlouho jsem takovej neviděla. Filmy od BS mám ráda všechny. Umí výborně vystihnout postavy, prostředí, příběh ... a vždycky mám pocit, že to, co napsal, existuje. A dává to smysl, i když se z toho zrovna neporadujete.
Nešel mi z youtube stáhnout oficiální trailer (což se mi teď stává bohužel často, proč?), ale klip od Vypsaný fixy taky stojí za to.
Zážitek.
 
 
 

2 komentáře:

  1. Tak toho období, kdy se dítě nechá dobrovolně mlátit či si jinak mrzačit život, se fakt bojím. Taky bych se nešla podívat. Měla bych nutkání do ringu skočit a zabít toho, kdo mi mlátí dítě:-D Musím si z tebe vzít příklad jak to bereš s nadhledem. Schválně se na ty Čtyři slunce podívám. Četla jsem o tom a neměla odvahu si to pustit. Depresivních podnětů mám poslední dobou nějak hodně. Ale mám ráda Igora. Chmelu:-) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Igor je tam výbornej. A neboj, k nadhledu se dopracuješ - ani nevíš jak. Sama to nechápu a je mi strašně příjemnej. I když to jsou jen okamžiky. Ale díky za ně!

      Vymazat