Lekce z manželství

Moc ráda zvu moji sestru s dětmi na návštěvu. Jednak si rozumíme a pak ji zcela vědomě používám jako lekci pro mého muže. Sestra je o 10 let mladší a má dvě malé děti, které se perou, hádají a obracejí nám domácnost vzhůru nohama. Díky za ně! Mému muži tak nenápadně podsouvám, aby se nenechal nějakou mladou kráskou zblbnout natolik, že by si ještě založil  novou rodinu. Pouhé dva dny totiž stačí na to, aby prohlásil, že na malý děti a takovej blázinec už nemá nervy. Trošku ten mumraj sanujeme naší maminkou, která jezdí s nimi, vaří a peče. To nás baví bez výjimky všechny.
 
 
Dnešní den nezačal taky moc romanticky. V půl čtvrté ráno dorazili taxíkem Ivan s Kryštofem, kteří včera v půl páté odpoledne odcházeli spolu do divadla (!). Muž v tuhle časnou hodinu nebyl schopen taxikáři říct, kde bydlí a Kryštof si zapomněl v levné hospodě drahé sako. Ráno zaspali oba. Muž do práce, Kryštof na pohovor. Když jsem odvezla Stelu do školy, vyvenčila psa a nakoupila, vypnuli proud. Nešel až do dvou hodin, takže jsem mohla psát jen do doby, než mi kleknul počítal. Zbytek "z hlavy", o co bych normálně přišla, jsem si načmárala rukou na papír. Teď už nemám sílu na myšlenky. Až zítra. Vypínám mozek.
 
 

11 komentářů:

  1. Teda nejsem škodolibá, ale anabázi Vašich chlapů se musím smát:) A k tomu úvodu - jste moudrá žena:)
    Přeji hezký víkend bez pohrom.

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že děti samotné jsou v nejlepší názornou ukázkou :). Ten poslední odstavec mi přišel jako z Ententýků. A sako se našlo? Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, fotky mluví za vše :-)))...závidím , že pohozené holínky jsou relativně čisté ...a to sako by mě taky zajímalo :-), každopádně se evidentně nenudíte! Přeji víkend s proudem!

    OdpovědětVymazat
  4. Sako zatím nemáme, protože pánové si nepamatují název hospody, jen, že to bylo NĚKDE u Václaváku. Takže nezbývá než osobní návštěva - pokud si tu hospodu pamatují aspoň přibližně. Naštvali mě, protože sako bylo fakt drahý.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten nočník, v přímém přenosu je BOMBASTICKEJ!
    Úplně to slyšim
    Máááámííí já už sééééééééééém!!!!!!!!!!:D
    Dobrá metoda jak manželovi zhnusit druhou mízu, to si musím zapsat!
    Hezkou noc všem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Druhá míza klidně, ale bez následků!!!

      Vymazat
    2. To je pravda, za druhou m. budeme možná jednou vděční:)Až teď jsem si všímla těch brambor......Moje maminka vždycky strašně nadává, že má doma děsnej "bordel" když se k nim s miminem nakvartýrujeme a má pravdu.....my jsme takový kočovný a všude všechno máme rádi po ruce, takže brambory, gumáky, nočník, hračičky.....chápu:)

      Vymazat
  6. I muži mají své dny!A někteří je mají přes kopírák,pamatuji nejen sako,ale i zimní PUMA bundu a ještě za dva roky přišla upomínka,že mladý pán jel načerno metrem.Cena té ztracené bundy se rázem zvýšila o deset tisíc.No nejsou Ti mužští miláčkové?A náš mladý mi tehdy řekl,od téhle ledničky a z té mojí postele se nikdy nehnu!chacha už jsem tři roky babička.Nějak mu to nevydrželo.

    OdpovědětVymazat
  7. Luci, máš úžasné výchovné metody .... já doma zase nechávám celou rodinu povinně dívat na pořad Máte doma uklizeno? aby si vážili toho jak to u nás vypadá a nedělali binec .... držím palce, ať manžela co nejdřív opustí "kóma" a vzpomene si, kde to sako nechal ..... možná že zůstalo v taxíku, zkus to..... Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Lucie, dlouho jsem tu nebyla, ale baví mě to tady čím dál víc! Nález saka vám velmi přeju, na druhou stranu je moc hezký, že si Ivan s Krzštofen takhle hezky "rozumí". No není to romantické? :) A ze všho nejlepší mi přijde výchovná metoda s názornou ukázkou nové rodiny, není nad praktické edukativní metody! :)))

    OdpovědětVymazat
  9. A nejhorší mi přijdou moje vlastní překlepy ... 000

    OdpovědětVymazat