Short

Malovala jsem si, jak si teď ve svém volně nabytém čase odpočinu. Jak zhlédnu všechny filmy, které jsem si nahrála z nočního vysílání ČT2. Jak poprvé v životě v klidu zabalím na hory.
Nevím, jak to dělám, ale pořád jsem v nějakém skluzu.
 
Ráno jsem šla na angličtinu a na ledu jsem upadla na operované koleno. Než jsem vstala, už jsem se zase viděla v nějaké drahé nemocnici, kterou si zaplatím místo hor (aby se mi doktoři věnovali). Naštěstí jsem si nic nepřetrhla (už asi není co), takže good. Na angličtině jsme rozebírali stupid sex ve filmech, což mě velmi bavilo. Neskutečný, na co všechno může sedmdesátiletá učitelka angličtiny přijít.
 
Pak jsem odpověděla na pár mailů, že příští týden jsem na horách a v penzionu není připojení, takže všichni chtějí honem něco řešit, dopisovat a tak. Zítra půjdu na schůzku ohledně řeckého filmu, pan řecký režisér chce, abych měla na horách o čem přemýšlet a pak honem psala. Vzhledem k tomu, že moje smlouva leží přes dva měsíce v ČT a není podepsaná, tak se mi žádný honem honem nechce. Vždycky udělám dopředu spoustu práce a pak se zjistí, že jsem ji třeba dělala zbytečně, protože se jim příběh nelíbí či nehodí do drtg plánu atd. A tv úředníci se mi pak diví, proč jsem to psala, když jsem neměla podepsanou smlouvu, která u nich týdny ležela ladem?! Jenže když to honem rychle nenapíšu, tak nestihneme od podzimu natáčet.
Začarovaný kruh.
 
Jo a ujíždím teď na short latté, které se dělá do whiskovky skleničky!
 
 

2 komentáře:

  1. Milá Lucie, jednou za čas sednu k počítači a projdu všechny Vaše nové příspěvky. Bývá pravidlem, že se velmi dobře bavím, líbí se mi Váš životní postoj i styl psaní. Přeji Vám klidný a příjemný pobyt na horách a už se těším na další virtuální návštěvu, HanaL. ).

    OdpovědětVymazat