Průběžná

 
Dnes na mě vlezla hrozná únava. Kombinace duševní práce a úřednických povinností je pro mě tak zničující, že vůbec nevím, kde seberu energii na to, abych zabalila. Ještě, že se už dnes nepere prádlo v ruce! Ještě, že (téměř) nikdy nežehlím!
Na zítřek mám seznam věcí, které je potřeba dokoupit a dozařídit. Kdysi mi kamarádka řekla, že můj problém spočívá v tom, že nejsem průběžná. Jako, že všechno dělám nárazově a ne průběžně. Něco na tom bude. Nárazy jsou leitmotivem mého života. I knihy čtu nejraději nárazově, ovšem průběžně na ně myslím.
Konec úvah, vzhůru do fyzické práce!
 

8 komentářů:

  1. Jestli vy nejste Jitko tošku Betty McDonaldová :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně to někdo pojmenoval... Jsem programově nárazová a baví mě to :-)

    Lucko, díky za váš blog, mám ho ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem průběžná, já tomu říkám, že jsem schopná intenzivně pracovat jen pod tlakem...Ale to potom frčí. Vyhovuje mi to líp než neustálá disciplína a dokonalost, aspoň člověku zbývají v tom věčném tlaku a shonu chviličky na bohémství...Věra

    OdpovědětVymazat
  4. A co se týče žehlení - to taky skoro neprovozuji, jen košile pro manžela a pro sebe čas od času nějakou halenku nebo sukni. Pečlivé věšení a skládání je základ, pak žehlička vůbec není potřeba. S mými čtyřmi synky a manželem bych se jinak za těch 30 let manželství mohla jít oběsit. Držím palce ať na nic nezapomenete, krásný pobyt na horách a díky za prima blog!

    OdpovědětVymazat
  5. Já nejsem vůbec průběžná...a v poslední době ani nárazová. Jsem děsně líná...
    Lucko, užij si hory!

    OdpovědětVymazat