Opisuju od Rosy

Dnes ráno jsem se mrkla k ROSE na blog a smála jsem se. Dostala jsem totiž od ní krásnou puntíkatou taštičku na šminky. Rosa dnes tu samou (ale pro někoho jiného) vyfotila a drobná paralela by tu byla.
Tak jsem vytvořila zátiší dle Rosy, ale přesto po svém.

Roso, děkuju, taštička dnes bude mít premiéru, balím ji s sebou na hory!


Za dopoledne se mi podařilo vyřídit asi 37 věcí z 86, takže jdu pokračovat.
Včera jsem už už chtěla balit, ale rodina se dívala na HBO na film Kohout na víně a byl docela fajn, takže jsem jedním okem ... znáte to.
Jo a večer jsem hledala kosmetické produkty do scénáře a zadrhla jsem se na blogu jisté slečny, která si fotí věci, které si buď koupila nebo dostala od přítele. Četla jsem to pozpátku a když jsem se dostala až k vánočnímu wishlistu, tak jsem došla k názoru, že:
a/ si ze svých čtenářek dělá legraci
b/ je blázen
c/ jsem blázen já
 
... kombinace není vyloučena.
To byly věci za desetitíce, v součtu celého blogu asi za miliony, ale fakt jsem to nesčítala. Koukla jsem i do diskuzí, protože mě z psychosociologického hlediska zajímalo, kdo a proč tohle čte. Jestli stejně bohaté kamarádky nebo slintalky.
Slintalky.
A ještě jí píšou, jak jsou ty věci krásné, popř. jak jí to sluší a že by taky něco takového chtěly.
Já jsem měla sto chutí se zeptat, čím slečna je, případně čím její přítel (v tomhle jsem nějak nadmíru praktická!), ale nechtěla jsem vypadat jako závistivka.
Nebyla by to špatná postava do scénáře ...
 
Mějte se fajn, pokud od loňska v Alta Badii nepořídili wifi, tak se ozvu až za týden. Snad zdravá a nezlomená.
 
 
 
 

11 komentářů:

  1. Nedávno jsem byla na návštěvě a běžel jim tam na Primě jakýsi pořad o polobritách a čtvrtbritách a neuvěřitelná slečna Štiková povídala, že pro sebe potřebuje ročně asi tak tři miliony korun.
    Tož tak ;)
    Hezký pobyt na horách!

    OdpovědětVymazat
  2. Šťastnou cestůůůůůůůůůůůůů!
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. užijte si pobyt, Lucie. Taky balím, ale směrem domů :-( Bylo tu fajn, ale další týden by už moje tělo nevydrželo-ani na sjezdovce, ani v restauraci ;-)

    šťastnou cestu, super lyžovačku a fajn zážitky!!

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie, můžete sem dát link na ten blog? Už několikrát jste to zmiňovala a já vůbecn nevím vo co go :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, tohle je jiný, na ten jsem narazila včera. A omlouvám se, nedám link, to bych si přišla jako hyena.

      Vymazat
    2. A nemůžete ani naznačit? Já když hledám kosmetiku, tak narazím jen na ty, co mají tak 5 příspěvků :-) Třeba bych si chtěla poslintat :-)

      Vymazat
    3. Je to jedna ze čtenářek blogu pavlíny jágrové - tu najdete snadno přes vyhledavač. Na kosmetiku je nejlepší denjekrasny, tam těžím furt.

      Vymazat
  5. Bezpečnou cestu,hafo sněhu,žádný zlomeniny,trochu vylomenin,hodně dobrého jídla,spánku a toho ,co do něj taky patří,prostě super dovču přeji!Rosu čtu taky ,žasnu nad její kreativitou a vůbec,je dobrá!A budu se těšit na příspěvky o lyžovačce.Já bych se teda určitě nevrátila vcelku!A zadrhnout se nad příspěvky o přáních za statisíce je milé,mne dostane i stránka v časáku,kde mi doporučují super kabelku třebas za padesát tisíc.A moje kosmetika?Neustálý irský tzv.shower deštík!Hydratace zadarmo!

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie, užijte si hory! Myslím, že skore vyřízeno x nevyřízeno máte velmi slušné. Moc se mi líbí nápad se zátiším podle Rosy. Horám zdar .)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den Lucie, nenašla jsem bohužel nikde adresu, kam bych Vám mohla napsat, takže použiji komentáře. Ráda bych se zeptala, zda nevyšlo DVD se seriálem Ententýky? Ráda bych ho měla a pouštěla si ho na TV, nedívám se ráda na filmy přes počítač a stahování, následné přehrávání na DVD nebo flash... to je pro mě technicky dost náročné... děkuji Katka z Liberce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Katko, bohužel dvd nevyšlo a ani nevyjde, pokud se pro to nerozhodne ČT. A žádné takové zprávy zatím nemám, dala bych vědět. Díky za přízeň!

      Vymazat