Na čem ujíždím na ČT1

 
Ten pořad je mimořádně intelektuálně náročný a jmenuje se Taxík. Dávají ho každý všední den od půl sedmé do sedmi. Je to jediný čas, kdy jsem schopná se donutit a sednout na rotoped, abych potrénovala koleno, které budu příští týden v Alpách hodně potřebovat. Půlhodina je tak akorát a pod palbou otázek/odpovědí čas běží jako bláznivý, takže se báječně zabavím a koleno krásně rozhejbám.
 
 
Zakoupila jsem si na lyže novou bundu, helmu a navíc ujetý svetr z Attrattiva, který v obchodě stojí neuvěřitelné skoro tři tisíce. To bych v životě nedala.
Pokud potřebujete něco na sebe, určitě se jeďte podívat do Fashion Arény ve Štěrboholích, protože ještě asi týden tam mají až 70% slevy a třeba v AlpinePro 1+1 věc zdarma a slevy k tomu. Obchodů tam je tolik, že není možný je projít ani do večera. Já to ale nepřeháněla, šla jsem jen do těch sportovních + mé oblíbené Attrattivo.
 

9 komentářů:

  1. Já byla minulý týden ...nejvíc NEXTuju :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam jsem jen nakoukla - a měli nádherný kabáty za 3 stovky!!! Jenže ne moji velikost ...

      Vymazat
  2. Uf, původní cena svetru je opravdu hogo fogo-narozdíl od materiálu. Jak můžou chtít za viskózu s nylonem takovou pálku???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nevím, prostě značka. Všechno je příšerně drahý. Ale pravda je, že ty věci pak nosím roky a jsou pořád stejné (nejčastěji zmačkané) jako na začátku. Svetr je neskutečně příjemnej na tělo, přestože je z takovejch divnejch vláken. Pak se v tom vyznej!

      Vymazat
  3. Ty prostě umíš nakupovat!Já nejsem poslední dobou schopná si koupit ani spoďáry, páč mě derou ty jejich ceny.:-D A musím konstatovat, že na ČT se nedá ujíždět vůůůbec na ničem, pakliže to nemáš jakou součást mučícího procesu. Vyjma dokumentů! A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale houby, většinou kpupím všechno den předtím, než to potřebuju a draze. Ale Štěrboholy jsou výjimka, když víš, co chceš, většinou koupíš dobře. Doufám, že to nezakřiknu.

      Vymazat
  4. A to mi nedělejte. Zítra jedu do Prahy a mám naplánované galerie. A teď se dozvím o úžasných slevách:-)Bunda krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dilema. Ale já nejsem nakupovačka a když jsem to tam viděla, tak jsem si říkala, proč vždycky nakupuju za draho, když tady se dá nakoupit (skoro) lacino? Jen to chce mít dost času nebo vědět, kam jít.

      Vymazat
  5. Bunda super a Taxik jsem nejak vubec nepochopila. Videla jsem u brachy kousek a nepobrala jsem to :)

    OdpovědětVymazat