Inspirace

Už několik dní durch sedím u počítače a když zrovna nesedím a dělám náhodou něco jiného, tak stejně myslím na to, co mám zrovna rozepsané. Největší práci sunu k zítřejšímu deadline.
Během nabitých psacích dní jsem si tak akorát stihla odskočit na aukro, kde jsem si za málo peněz pořídila hodně muziky.
 
Máme doma na návštěvě zašívací babičku. 
 
 
Dnes přišla první zásilka.
Vydražila jsem balík loňských Elle decoration, Art Decoration atd. Celková cena je hodně příznivá, cca  desetina pořizovací ceny plus poštovné, což je přes stovku, protože to pár kilo je. Sice si moc nepočtu, je to všechno ve francouzštině, ale já jsem taková jednodušší, mně kolikrát stačej i obrázky.
 
Původně jsem dražila podobný balík časopisů v angličtině, ale ten se vyšplhal vysoko. Skoro na tisícovku. To se mi za lesklý papíry dát nechtělo.
 
I když je na netu spousta virtuální inspirace, držet něco v ruce je pro mě pořád požitek největší.
Holt stará škeble.
 
Pořád se mi líbí ty samý domy. Plus mínus, co máme my sami nebo kam směřujeme.
Lidem, kteří v těch domech bydlí, bleskově skládám při pohledu na jejich fotku příběh ... tak co tihle? ... řekla bych, že žena je starší (to je hrozně často u těch zajímavých bytů/domů, ale psychozávěr ode mě nečekejte), on ji má rád, obdivuje ji, uznává ... mají spolu dobrej sex ... volná výchova dětí, netlačej na pilu ... ale uměj na ně i zařvat, zejména když se děti hádají a perou ... ona bude mít takovej chraplavej hlas a je vášnivá.
:-)
 
 

11 komentářů:

  1. Hlásím se do klubu jednoduchých, kterým stačí obrázky :D Ty příběhy jsou dobrý, skoro je mi líto, že se asi nikdy nedozvím, jak je to ve skutečnosti, srovnání by mě hodně bavilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, já ti nevím .... podle mě ...... svobodná matka, svobodomyslná žena, v dobách svého bujarého mládí určitě "hipies" ..... vedle ní, modrá košile nejstarší syn, vzpomínka na tohle "krásné" období .... pak nastalo období zmoudření ..... možná svatba, očekávání pevného vztahu, založení veliké rodiny, zařazení do běžné populace ..... bohužel to nevyšlo, mužíček se po čase vybarvil, byl hrozný despota, což nerozdýchala a poslala ho k šípku .... jako památka na tohle "krásné" období jí zbyl kromě úžasných dětí i tenhle nádherný domeček ...... sakryš, umí tady někdo francouzsky, ať to rozsekne !!!!! :o):o):o)chi, chi ....................... jinak ty "časáčky" ti docela závidím, už teď to vypadá, že jsou plné "krásných obrázků" .............. Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Pořád jsem si myslela ,že sysel časáků byl jen můj tatínek a po něm já!Ale koukám,že postižených je nás víc.Dům mi chvilkama opravdu připomínal Váš dům nebo fota z něho.Když se kouknu na dítka,jen to jedno má oči muže v modré košili,takže je to asi minimálně druhý partner té dámy!A možná jí ten dům zbyl po tom prvním a budou ho splácet ještě její děti.Každopádně dospělí a ona zvláště na mne působí vesele a šibalsky,což se nedá říci o dětech.naa těch je vidět,že rodinné foto není to pravé ořechové.Jsou nějak strnulí a na jejich věk vážní.No taky bych chtěla vědět pravdu!Třeba je to nakonec babička se synem a vnoučaty!

    OdpovědětVymazat
  4. Časopisy jsou skvělý, také mám ráda v ruce papír. A rychlopříběh je teda nejlepší, ten mě pobavil - paní je i tak vášnivě oblečená...

    OdpovědětVymazat
  5. Proč jako myslíte, že jsem začala chodit na francouzštinu?!
    :)
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Příběh začíná dobře. Myslím si, že je to partner, proč by ze sebe dělala sexy blonďatou šelmu? Interiér domu je krásnej,ten její vohoz je ale divnej,vůbec ji to nesluší, zvláštní rozpor. Nechceš to Lucie přeložit a rozlouskout to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I někteří partneři mají rádi sexy blonďaté šelmy. Už jsem to zkoumala, o nich tam toho moc není, ale vyfotím to a A. Eva nám to jistě za domácí úkol ráda přeloží!
      :-)

      Ale jinak mě pobavilo, jak to každý vidí po svém. To je skvělý!

      Vymazat
    2. Nedalo mi to a vygůglila jsem si je http://www.kidsonroof.com/new/index.php?page=4 - v závorce je rok jejich narození;) Doufám, že jsem nenarušila atmosféru tajemna - ale pořád naší představivosti zůstala ta vášeň - po tom pátrat nebudu:)

      Vymazat
    3. Neuvěřitelný, co všechno se dá zjistit!!! Tak máme jasno (aspoň v něčem), díky. Vášeň tam vidím pořád. :-)

      Vymazat
  7. to je ta dvojice, kdy otec s každým dítětem omládl a matka naopak, strašně nespravedlivé od přírody, ale není to neběžné ;)

    OdpovědětVymazat