Kdo židli má, bydlí

 
Cherry se strašně ráda fotí. Odmítala opustit záběr.
 
Před pár dny jsme zakoupili v IKEA čtyři stejné židle, protože nás bude u štědrovečerní večeře jedenáct a potom ještě přijede Kryštofova slečna, takže celkem 12 plus pes a králík. Stůl se dá ještě zvětšit o půl metru, ale židlí bylo málo. Tak jsme zakoupili tyhle sklapky, které pak jednoduše strčíme do skříně a v případě potřeby můžeme znovu vytáhnout.
 
Taky jsme zjistili, že máme i málo postelí. Asi budeme losovat. Peřiny jsme koupili dvě navíc. A jednu deku. Talířů mám taky jen deset, ale krásně to všechno vyřeším. Hlavně se těším, že se všichni v tak hojném počtu sejdeme. Protože byl Kryštof loni pryč, slíbili jsme mu letos rodinné americké griswoldovské vánoce. Katastrofy už máme v průběhu roku natrénované, takže to klidně už může vypuknout!
 
 

12 komentářů:

  1. skvele! :) krasny pocet, pri tolkych ludoch je vzdy veselo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cherry je nádherná a už jste zase kompletní rodinka!Takové Vánoce v tak hojném počtu,to bude krása,určitě si je užijete a budete na ně dlouho vzpomínat.Blog jsem jednu noc přečetla celý,skončila ráno v šest,sleduju v archivu i Ententýky a je mi líto,že nebude pokračování.Ty hlášky v nich miluju,připomínají mi dobu,kdy jsem byla mladá ,hloupá a měla dost podobných problémů.krásný den a já zítra zase přijdu nakouknout!Marci Irsko Virginia-ale duší doma v severních čechách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečetla jste celý blog? Do šesti do rána? To já bych asi nedokázala. O to víc mě to těší a děkuju mockrát za chválu všeho. To je tak příjemný ... mnmnmn ...

      Vymazat
  3. Lucie, to já v noci zkoukla "my dva a sex" a strašně mě zaujala Nikol. Do té míry, že by mě opravdu zajímalo jak vznikla tahle sexy postava. Zajímá mě to z toho důvodu, že jestli čerpáte ze skučetnosti a tahle postava žije někde v reálném životě a popřípadě by jste ji chtěla obdarovat dárkem pod stromeček, tak vězte že náš byt je ji plně k dispozici. Předem děkuji, jen manžela raději někam uklidím sama :oD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc pobavilo! Přehnané uklízení má moje sestřenice, žije ve Švýcarsku, je zubařka a já se tam bojím i posadit do křesla, abych ho nepromáčkla. Ale oni se v tom pohybují přirozeně a šťastně. Ten sen - uklidit velký bordel - mi jednou vyprávěla. Dvojici Majk a Nikol jsem ale jinak stvořila proto, aby ti boháči pořád nebyli líčeni tak stereotypně. Pro mě to jsou sice výstřední, ale fajn lidi. Jinak se setřenice zeptám,, jestli by si nechtěla zauklízet. :-)

      Vymazat
  4. U nás doma se sleze 12 lidí až druhý den po Vánocích . Omladina většinou hraje na Wii a my starší popíjíme v jídelním koutě. Kluci milujou, že mají dvoje Vánoce, protože i druhý den si rozdáváme dárky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsme mívali dvoje až troje, ale teď chceme radši vždy někam odjet anebo ještě pozvat jinou návštěvu, takže ty rodinné jsou jen jedny. A je to fajn. Už se nemůžu dočkat!

      Vymazat
  5. Na ty židle jsem koukala v Ikea a měla jsem stejnou myšlenku je pořídit na vánoční svátky... Kdy nás bude dost. Přeji hezký předvánoční čas. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vida, stejný nápad. A dokonce se na nich kupodivu i docela dobře sedí! Díky za přání a přeju též! Máte moc pekný blog.

      Vymazat
  6. Griswoldovi - Vánoční prázdniny to je náš oblíbený vánoční film, ve kterém se VELMI poznáváme :-) Nás bude letos 9 a 3 psi a 2 kočky! Čím víc, tím líp :-) Těším se, těším!
    Kateřina

    OdpovědětVymazat