Ještě

 
Před chvílí jsem dopsala dnešní porci scénáře. Vyfotila jsem, co vidím oknem při psaní. Průběžně sypu ptákům, chvílemi je jich tu celé hejno a s radostí je pozorujeme.
 
Pracuju teď na jednom seriálu, který není můj a jsem ráda, že mě autoři mezi sebe vzali. Vůbec se totiž neznáme. To se často nestává. Většinou všichni mají nějakou svoji partu. Na mě je ta látka teda dost depresivní, ale protože diváci se hojně dívají, můžu se jen dohadovat, proč je přitahuje taková temnota. Odpověď neznám.
 
Ještě - pro všechny, kteří mi průběžně píšete o Ententýkách, díky za podporu, za maily a tak. Dnes jsem se pídila po tom, jestli někoho důležitého v ČT zajímají ohlasy na netu a žádosti o pokračování. A dozvěděla jsem se, co jsem čekala. Nezajímají. Už mě to ani nepřekvapilo.
Ententýky se stabilně drží jako druhý nejsledovanější pořad na netu České televize. Jenže v televizi se na ně dívá málo lidí, cca 340-370 tisíc. Museli bysme mít aspoň dvojnásobek. Já vlastně už nad tím nesmutním, to je prostě život. A když lidi chtějí vidět v seriálech ty zhoubný nemoci, úrazy, nenávist a zlo ... asi to o něčem vypovídá. (Ale zase nevím o čem. Dnes večer nic nevím! Jdu radši spát, když nemám žádný názor.)
Dobrou.
 

16 komentářů:

  1. Dobrý den Lucie, já vám to prostě musím napsat, třeba vás to aspoň trochu potěší. Můj manžel je čistě technický typ. V TV sleduje jen publicistiku a Simpsnovy :-). Ale tak nějak se nachomýtl k prvnímu dílu Ententýků a od té doby je každou středu večer u televize. A opravdu ho ten seriál baví, prý je úplně ze života. Škoda toho pokračování.
    PS. Jo a aby nedošlo k nedorozumění, ten seriál se samozřejmě moc líbí i mně :-). Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc pozdravujte manžela! Je nám taky vyčítáno, že se na nás nedívají žádní muži (nevím, jak to teda zjišťují), takže mě to o to víc těší.

      Vymazat
    2. Můj muž se taky dívá !!!!!
      A to se normálně dívá jen na válečný filmy, filmy pro pamětníky a na Velkou cenu F1 ...... :-)))))))))
      Ovšem já ho tak navnadila, že se mnou pravidelně usedá k TV - když je doma - jinak k PC.
      A navíc to je ten, jehož maminka se jmenuje Arnoštka..... :-)))))
      Hezký víkend ! Michala



      Jo, vlastně......poslední dobou vydrží sedět i u Sexu ve městě......že by se měnil ??? Chi chi chi !

      Vymazat
  2. Pro radost - http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Krmitko

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem psala dotaz na Českou televizi, dodnes mi nepřišla odpověď. Poslední díl Ententýků mě dostal, nasmála jsem se, nejvíc u školy líbání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ČT je problém, že dopisové oddělení nepředá žádnou informaci výš, protože to po nich nikdo nechce. Chybí zpětná reakce. Pokud člověk nenapíše rovnou řediteli nebo aspoň programovému řediteli, je to stejné, jako kdyby dopis hodil rovnou do koše. Bohužel. Ale moc děkuju za snahu, to mě těšííí!

      Vymazat
  4. Ne,nechci se koukat na vraždy,zhoubný nemoci,nenávist a zlo.Je mi 33 a ráda se dívám na pozitivní věci.Třeba se mi moc líbil seriál o důchodcích,pak ten o koních,co šel asi loni a moc se těším na Cirkus Humberto příští rok.Zubajda01

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příští rok se bude natáčet pokračování Znamení koně. Tak si užijete. :-)
      Cirkus Humberto už opakovali mockrát. Místo aby dali peníze na natočení jiného velkého seriálu, tak pořád dokola dávají to samé.

      Vymazat
  5. Ententýky jsou čím dál lepší. Je to legrace, pohoda a úžasné odreagování a dívá se i můj muž-při tom posledním dílu se řechtal jak kůň. V ČT jsou asi samá paka, protože to neustálé reprízování příšerných bakalářů a pochybných seriálů snad nemůže nikoho zajímat, u toho přece nemůžou mít sledovanost vůbec žádnou! Ale to asi nevadí, protože to nestojí žádné peníze...

    OdpovědětVymazat
  6. LUcie, i me teda vubec netesi ukonceni Ententyky. Bohuzel svet je stale plny blbu na rozhodnych mistech.
    Ve Francii mam pristup k ceske televizi pouze pres net a i tam je to radne zkrouhle. Ne vsechny porady jsou pristupne online. Skoda.
    Pevne doufam v neco noveho ....

    OdpovědětVymazat
  7. Hlásím se do klubu, málo pramálo se nám doma stane, že sledujeme společný pořad, natož seriál, doma s mužem a jen Ententýky jsou vyjímkou. Sledujeme je teda přes net, máme to jako takový rituál, že ani jden z nás se nedíváme v televizi, protože v době vysílání jsme většinou každý někde jinde, ale pak jednou za týden si uděláme společnou pohodu a při tom koukáme na nový díl Ententýků a ještě teda Pekla na talíři....-) Takže Lucie chlapi Vás fakt sledují .-) Hezký den Jana

    OdpovědětVymazat
  8. To jste měš dostaly/i!!!! Takovejch chlapů, že se dívá? Děkuju, že to vím. Akorát škoda, že se nedívá taky pan ředitel Dvořák. Nebo aspoň jeho žena. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě by teda ale moc zajímalo, na čemže (čem že??) to teď teda konkrétně pracujete?? Nebo je to přísně tajné??? :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Lucie, Ententýky mám taky moc ráda a některé díly jsem už sjela na netu několikrát. Je mi moc blízký humor, kterým jste celý seriál obdařila. Prostě si nejde nevšimnout té spousty nadšených komentářů od diváků, které neustále přibývají a také toho, že spousta z nich seriál sleduje přes net - tam je jasně vidět, jak vysílací čas a vůbec to neustálé přesouvání sledovanosti v tv uškodilo. Chce se mi věřit, že přece jen se snad někdo v té státní instituci vzpamatuje a dokáže spočítat alespoň kolik je 1+1. Mě se nechtějí sledovat tragédie a normální příjemný humor zoufale kolem nás schází. Optimistka Renata

    OdpovědětVymazat