Když čtyři dělají totéž ...


... je to totéž.
Včerejší večer u nás doma.
Jen Stela nenotebookovala, ale fotila. A dívala se v televizi na ty, co mají nějaký talent. Na rozdíl od nás.
:-)

9 komentářů:

  1. Ať žije 21. století :-)
    U nás doma to vypadá obdobně, jen u toho sedíme ve dvou...já školu, muž práci :-)
    Hezký večer! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Lucie,
    fotka mě moc pobavila,.... nevím proč, ale první, co mě napadlo bylo: ....." Taková normální rodinka" .....chi, chi ...........Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Lucie, haha ...taky mám podobnou...v kuchyni sedí můj muž a jeho 4 holandští hoši s notebooky a náš poloholonďan s ipadem :-))) a vždycky když tiu kluci jsou poslední dobou na návštěvě, naše jídelna se mění v IT kancelář ... ke všem počitačům vedlo ještě spousta kabelů, sluchátka , externí disky, foťáky...atd...Mějte se!

    OdpovědětVymazat
  4. Připomnělo mi to náš velký stůl po oslavě synových dvacetin... prý trošku pařili ... do rána... na stole bylo devět notebooků :-)) Za našeho mládí tam byly jen prázdný lahve a vajgly :-))) Teď je otázka co je lepší :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, fakt jste mě pobavila...srovnáním pařby tehdy a teď....nevím, co bylo lepší, jestli ty notebooky, nebo lahve a vajgly, každopádně tehdy jsme spolu aspoň mluvili. Někdy si připadám až "staromilská" - a to mi je "teprve" šestačtyřicet, ale ten dnešní způsob komunikace (někdy spíš "nekomunikace") mě děsí. Lidé, proboha MLUVTE spolu! Až na nás padne nějaká ekologická katastrofa a vypadne třeba na čas elektřina, lidé budou sedět u vyhaslých notebooků a televizorů a budou na sebe jen koukat, protože spolu nebudou umět mluvit.

      Vymazat
    2. My umíme i mluvit. A prázdný flašky i vajgly nám jdou taky. Takže za naši rodinu prohlašuju, že v tomto směru jsme na ekologickou katastrofu připraveni.

      Vymazat
    3. Uf, to jsem si oddechla...-:)

      Vymazat
  5. Holt doba si to žádá no. Zas na druhou stranu, synovi je šestnáct, s kámošema si občas domluví Lanku ??? a paří až do rána, jsem ráda, že bez flašek a vajglů. Někdy mám pocit, že u nás doma se mluví pořád a občas i při té flašce.

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký den Lucie, pořád jste na tom lépe než my, u nás se po večerech sedí u NTB taky, ale každý ve svém pokoji (tedy rozuměj 3x syn + 1 otec), můj drahý muž dokonce vymyslel (prosím ajťák), že bychom si mohli i vzájemně psát mezi sebou, to jako, že bych třeba nemusela křičet na celý barák "večeřeee", prostě bych v tichosti poslala jeden mail pro všechny ... tak asi tak ... Moc zdravím Margit

    OdpovědětVymazat