Už je doma!

Tak jsem se dočkala! Konečně, po skoro 5ti týdnech, je moje vaio opravené. Už se mi stýskalo. Jsem zvyklá na jeho měkké klapky, na mezery mezi tlačítky, na uspořádání, na bílou barvu, miluju tu široúhlou obrazovku, velikost textu 80% (u jiných počítačů těch 80 vypadá jinak než u mě), jsem jím prostě pořád okouzlená. Nebála bych se napsat, že mezi námi jde o partnerství.  
 
A vůbec jsem dnes byla úspěšná. Vyreklamovala jsem Stele kalhoty, vyreklamovala jsem Stele boty, koupila si puntíkatou podprsenku, co nekouše, ani mi není malá. A pak jsme Stelu posadili samotnou na autobus a poslali ji k babičce do Liberce. Mami, díky!
Nad to večer dávají na ČT2 dokumenty Jana Špáty, tak se těším.
A nevystresovaná usedám k řeckému příběhu.
To je tak krásný!
 
 
 

5 komentářů:

  1. Ať Vám slouží ještě dlouhá léta ku spokojenosti. Jen hrneček s kávou se mi zdá nebezpečně blízko. Sama se považuji za velké nemehlo a proto hrnečky s kávou či čajem stavím hodně daleko od mého 6-ti a půl letého mucínka Toshiby :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, prosím vás dívala jsem na program a nějak nemohu dokumenty o kterých píšete, najít..tak Vás prosím ...poraďte, v kolik mám být při TV....-) děkuju Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, ty dokumenty byly už včera od 21 hod na ČT2, měly by být v archivu ČT na netu, tak jedině pustit přes počítač. :-)

      Vymazat
    2. Aaaa...něvšimla jsem si data postu...žiju o den pozadu .-)) děkuju. Jana

      Vymazat
  3. Lucie, ty to vždycky tak perfektně vystihneš. Je to partnerství! Já potřebuju počítače dva a oba jsou moje soukromí, jsou moje, moje a jenom moje. Radši rozpůjčuju celý šatník i s botama než půjčit někomu laptop. Jo a máš můj obdiv za tu energii jít věci reklamovat a s puntíkatou podprsenkou jsi naprosto in :-) Krásný pátek!

    OdpovědětVymazat