20 let v Česku



 
Dnes jsem psala do bezvědomí. Včera jsme si totiž udělali výlet do centra, neboť Stela s kamarádkou chtěly na výstavu barbín a monster high. No zážitek! Radši jsem ani nic nefotila, přestože tam měli jednu živou barbie v kostýmu. Líbila se především tatínkům. Abysme si spravili chuť, tak jsme zamířili na Staroměstskou radnici, kde je výstava fotek Herberta Slavíka 20 let v Česku. Dojalo mě to. Kdybych s sebou neměla ty dvě malý otrávený hadice, tak si čtu všechny popisky. Holky byly tak znuděný, že po nás ani paní pokladní nechtěla za ně vstupný. Být můj švagr, tak jim ukážu, jak vypadá výchova. Ten by se svými dětmi chodil od fotky k fotce, nahlas četl popisky a ještě by je z nich zkoušel. To nesnáším. Ještě, že se umím schovat za to, že jsem ta neambiciózní matka.
 

2 komentáře:

  1. Jsem tak ráááda, že děláš tyhle reportáže za kulturou. Na všechny chci vždycky jet, ale skutek utek, čas letí jak splašenej a já vidím na vlastní oči kulas! Tak aspoň že mě takhle provětráš a zkulturníš! Díííííky,Lu! Holčičky samozřejmě chápu, byla jsem taky takový střevo a taky chápu, že je na výstavě nevychováváš a nenutíš do studia uměleckých děl. Já bych je asi přivázal venku k plotu:-) A.

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsme jeli s mužem do bazaru nábytku i s mladším synem. Cestou jsme se ještě radši stavili na benzíně a koupili balíček bonbónů, aby moc neprudil.

    OdpovědětVymazat