Zpátky


Dnes mi skončila samota. Ivan se Stelou se vrátili z Bulharska, a ačkoli se jim tam líbilo, brzký návrat do této země neplánují. Můj muž tam jezdil jako dítě s rodiči a nutně si to chtěl připomenout. Takže teď má představu a je spokojen. Já jsem po comebacku do dětství netoužila.
Když letěli zpátky, dostali v letadle mimo jiné ten skvělý Instinkt. 
"Moc hezky tam teda o tobě nepíšou," byla překvapená Stela, protože má svou matku (jako většina malých dětí) za hvězdu.

Děkuju i za vaše komentáře pod minulým článkem, nakonec jsem se rozhodla nereagovat. Asi mám docela praktickou povahu, protože se ve mně dlouhodobě žádná žluč nehromadí. To bych svoji milovanou práci vůbec nemohla dělat.

Minule jsem vykládala kolegyni, jak jsem si  krásně popovídala s jedním režisérem. Ona na mě zírá a říká mi: "Ale víš, že to je ten, co nám namazal schody a my jsme nedostaly tu poslední práci?!"
Já na to zapomněla! Kdybych si vzpomněla, tak se ho na rovinu zeptám, proč to udělal. Ale pravda je, že ze začátku byl dost zaražený, že se s ním tak vesele bavím. Já mám snad nějaký díry v hlavě nebo co.

Mám nový problém. Technický. Nejdou mi nahrávat fotky do blogu. Z padesáti pokusů vyšla tato jediná fotka (chtěla jsem dát k článku dvě). Vždy se mi objeví vykřičník a tato zpráva:

Nahrávání se nezdařilo:
Server vrátil neplatnou odpověď
 
Přitom fotky jsou už zmenšené na minimum pixelů, takže z důvodu velikosti to není. Dřív se mi to nestalo nikdy, poslední tři dny nejsem schopná protlačit na blog jedinou fotku. Nahrávám z notebooku.
Tak kdybyste někdo věděl ... potřebovala bych IT trenéra. Brzo budu v tomhle světě ztracená.
 

6 komentářů:

  1. No dyk...člověk si tou blogařinou uleví ale díry v mozku vám závidím já se soužím neúměrně dlouho. Ty nohy jsou prima :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den. Čtu Váš blog a líbí se mi. Nechcete napsat pro nakladatelství Motto knihu? Třeba román, třeba detektivku, třeba ....... Už jsem Vám vícekrát zkoušela napsat a nějak mi to nejde vložit. Proto jsem tak stručná:)).
    Můj mail - pridalovaromana@seznam.cz. Romana Přidalová

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám se k paní Přidalové, sice jsi Lucie říkala, že je velký rozdíl mezi tím napsat knihu a scénář, ale já věřím, že tvoje kniha by byla fajn a moc ráda bych si ji přečetla!!!

    OdpovědětVymazat
  4. hmmm, knizka, tu bych si taky rada recetla. Lucko a jsem za sebe rada, zes ten dopis neposlala. Je to jenom Tvoje vec, ale kdybych se mela sanci vyjadrit v aktualni cas, napsala bych at neposilas. Tak jsem rada aspon taklec :]

    OdpovědětVymazat