Zase to Nespresso!

 
 
 
 
 
 
 
 
Dnes mi dorazila nová zásilka kávy. Objednáte na netu - a druhý den ji máte. Akorát ty hříšný peníze za to! Teda za to kafe, poštovné je při našem odběru zdarma. Dneska přišel balík i s dárkem. Krásná cube na kapsle. I tak si myslím, že se firmě vyplatíme. Jsme závisláci a naše návštěvy už taky. Na nespresso jsme naučili i našeho bazénáře, zahradníka, elektrikáře i zvěrolékaře. Akorát kotelník pije svého turka a vzbuzuje ve mně voňavou nostalgii ... když to po sobě čtu, připadá mi, že žiju na zámku. A ne že makám většinu roku 7 dní v týdnu jako šroub.
 
Marmeláda je domácí, od maminky, kytka ze zahrádky od uklízecí paní (chodí 1x týdně na 3 hodiny, abyste si nemysleli, že nám stojí denně za zády!).
Často mi připadá, že se mám vážně krásně ...
 

9 komentářů:

  1. Lucie, a nemáte snad? :-) Hezký večer, Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Závidím Vám uklízecí paní. Půjčíte mi ji?

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem také závislák. Jedu na Nespresso:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím Lucie, kdysi jsme se snažili mít taky někoho na úklid, ale vzhledem k tehdejší rozestavěnosti domu...nám všechny paní na uklid brzo utekly s tím, že se tu uklízet nedá...no a teď , když už se dá tak to zvládáme sami (i když během mé třítýdení nepřítomnosti muž pořídil takové ty automatické vysavače, v přízemí je Rex a v patře Rexová :-) a nemůže si je vynachválit až na maličkost a to když během jedné noční šichty našla Rexová překvapení od našeho psíka a připravila tedy mému muži překvapení na druhou :-))) ) No a na kafe jedu taky, ale na Dolce Gusto! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  5. :-) kávový závislák :-) Ano, ideální prodejní jednotka pro kávu do naší rodiny je jeden žok. Do peněz to leze, ale když už provozovat nějakou neřest, tak kvalitně, ne? ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. muž si to pořídil do prodejny a zákazníci jsou obvykle velmi spokojení...sedí, pijou kafe a občas si potom i něco koupí...a servis má n. promakaný!

    OdpovědětVymazat