Ponocuju




Jsem olympiádová. Ještě radši než letní, mám teda zimní olympiádu. To koukám snad úplně na všechno. Včera do noci basket našich holek s Američankami. První čtvrtinu dokonce vedly! Zaznamenáno. Pak je Američanky rozválely jako těsto. Ale zážitek to stejně byl.
Dnes zlatá Knapková a bronzová Sýkorová. Mezitím se koupeme v bazénu. Já nahá, i když je k nám (co nám pomrzly bobkovišně) vidět. Stela se ze mě hroutí. Je mi to jedno.

Hrnek je originál za hříšný peníze. Ne a ne si vzpomenout na autora. Má na zámku v Českém Krumlově stálou expozici porcelánové hostiny a dokonce i královna Alžběta má od něj servis. Já mám šálek, abych to nazvala nějak poeticky. Dárek. Miluju ho.

4 komentáře:

  1. Krásný šálek. Mám doma podobný, je od Ivana Jelínka. Tak počítám, že ten váš taky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem také olympiádová. A některé sporty mě přivádějí k úžasu, nechápu, jak to ti lidé dělají. Obdivuji, koukám a fandím

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie konecne jsme v necem jine - nejsem olympiadova :). Protože nemám tu televizi, ale jinak to sleduju, tak nevim, jak moc je ten rozdíl velkej. Ale! Pomrzly mi bobkovišně a mám hrnky od Ivana Jelínka :) S jeho manželkou - paní doktorkou jsem pracovávávala.

    OdpovědětVymazat