Hic

Jsem zničená. Poslední týden opravdu zápasím s blogem, co se týče přenosu fotek a vůbec nechápu, v čem je zakopaný pes. Asi ve mně. No jo, to vím. Většinou mě vyzkoumání nějaké technické operace natolik vyčerpá, že pak už nemám náladu ani nic napsat a radši to všechno vyhodím do virtuální popelnice.

Je příšernej hic. Špatně se mi píše. Ale večery jsou nádherné. Do noci sedíme na terase, povídáme a jíme. Máme teď jednu návštěvu za druhou - na večer, na den, na dva, na pět ... většinou už si všichni vyzkoušeli, co to znamená, když řeknu, že je ráda uvítám, ale musím průběžně psát. Někdy mě nevidí celé odpoledne. Celý večer. Celý den. A někdy je to o fous lepší. Momentální stav dětí v bazénu: 4 (z toho 2 neplavci).

Posted by Picasa

3 komentáře:

  1. Neporadil by vám s problémem administrátor stránek? (Já sice nemám Blogspot, ale můj admin Blog.cz je docela ochotný a většinou problém vyřeší...)
    A máte pravdu, to vedro je strašné (v centru Prahy v rozpáleném půdním bytě máme teď večer "krásných" 31 stupňů :-( A to tady mám pracovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych tedy řekla, že chyba je někde na jejich straně, mně zase nejdou vůbec vkládat příspěvky, musela jsem se vrátit k tomu starému rozhraní či jak to nazývají. Zkuste to také, jde-li to. Vedro je opravdu vyčerpávající a to jsem teplomil:-). Naštěstí nemusím pracovat, tak mě to tak nedrtí. Přeji brzké příjemné ochlazení:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyřešila jsem to tradičně svépomocí, což není optimální cesta. Ale jsem ráda, že to aspoň tak nějak funguje. Na vedro je ideální vinný střik s ledem. Jdu na něj!

    OdpovědětVymazat