Divoká

Dnes od brzkého rána opravy oprav z Primy. Někdy se scénář opravuje tolikrát, že vlastně už ani nikdo neví, co tam mělo původně být. A rozhodně poslední verze nebývá tou nejlepší. Doufám, že tohle nebude ten případ. Opravuji podle připomínek, se kterými někdy vůbec nesouzním, ale už jen málokdy se vzpouzím. Nemá to cenu. Kdyby to měla být moje hlavní práce, asi bych brzo psychicky zkolabovala.
Zahrada je teď koncem srpna podle mých představ. Divoká. Kytka vedle bodláku - a jsou to kolikrát tak nádherné aranže, že i bodláky nechávám žít. A náš dům chátrá do úžasné patiny. Ten pohled mě dobíjí.













3 komentáře:

  1. Už se těším, až naše zahrada bude vypadat obdobně :-)
    A práci v dobrém závidím. Nechtěla bych se sice věnovat přímo scénáristice, ale psaní ve všech podobách přímo miluju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Lucie, dům i zahrada vypadá úžasně. Snažím se na své zahradě vybudovat "organizovanou divočinu", nyní jsem pouze u té divočiny... Dům mám nově od jara obložený neupraveným sibiřským modřínem a čekám a těším se, až zešedne. Zatím vypadá příliš zánovně, ale odborníci slíbili, že příští rok to začne!Děkuju za skvělý blog a přeju hodně úspěchů,
    Sylvie

    OdpovědětVymazat
  3. Nám panelákovým lidem stačí i tyhle obrázky. Nádhera. Užijte víkend :o)

    OdpovědětVymazat