Víkend

- byl kupodivu stokrát lepší, než jsme si mysleli, že bude. Díky Jenny. Snaží se, dělá velké pokroky. Dokonce už vyleze i na gauč. Sláva!

Pracovali jsme hodně na zahradě, koupali se, byli jsme dokonce navštívit i kamarády. Ta hezká barevná žena je moje kamarádka advokátka, která mě prakticky neustále v něčem zastupuje. Jakmile vás živí pouze těch 1300 gramů někde ve vaší hlavě, pak se bez dobrého právníka neobejdete.

A mám nový účes. Teda pořád stejný a přece dneska nový. Ale holička mě stříhala u nás na terase. Daly jsme si k tomu kafe, pozorovaly duhu a bylo nám fajn. Jen Stela se ptala, proč se nechávám stříhat a barvit, když jsem furt stejná.

A pak Muž na radnici. Přepnula jsem z olympiády na jiný program a nemůžu se odtrhnout. Příšernost. Celou dobu přemýšlím o tom, jestli bych byla schopná psát na politickou objednávku, když bych věděla, že jinak se psaním nebudu moct živit. Nevím. Zrovna si předseda národního výboru vede nečekaně v devět večer domů kolegu soudruha na večeři. A mají teplou!






2 komentáře:

  1. Ať to Jenny dobře dopadne a vesele běhá!
    Vypadá to, že po operaci se zlepšuje, tak to je dobrý.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi libi spojeni 'kolega soudruh' :0 specialne z Tveho pera. A pak dovetek ... o teple! Vzdycky se tady bavim. Jenny drzim palce at vsechno vede ku zdarnemu zotaveni.

    OdpovědětVymazat