Šťastní partneři se nehádají

Tohle téma jsem psala pro Ona Dnes. Stručně řečeno - na četnosti hádek asi tolik nezáleží, když to těm dvěma vyhovuje. Já ale nejsem hádací typ. I když pohádat se umím. Zejména kvůli práci. To někdy lítaj i scénáře!


Skloubit Stelu s psaním je skoro nemožné. Tu a tam něco napíšu, ale šidím oboje. Zítra a pozítří budu muset do studia k dalšímu panu hudebnímu skladateli, který se už jako třetí v pořadí pokouší Ententýky ozvučit. Pořád to není ono, teď už to ale musíme dokopat. Hudba se stala rozbuškou v našem tvůrčím kolektivu (producenti, režisér, Magdaléna a já). Režisér je pro tradiční hudební doprovod ala skladby z archívu (= jistota), ale většina z nás se rozhodla riskovat a použít naskládanou hudbu mladým skladatelem, který preferuje elektroniku a se seriály nemá ale vůbec žádnou zkušenost. Takže mu jako budeme radit. Hoho.
Čímž pádem jsem sháněla pro Stelu hlídání a naštěstí sehnala. Je to sice trochu komplikované, ale Stela bude spokojená.
Prázdniny jsou fajn. Pokud máte volno nebo hlídání.




 Momentálně nejoblíběnější kniha mého muže. Sen -

- a realita.

3 komentáře:

  1. Vazne me bavis - viz sny a realita ! No a skoda zes nerekla, jeden velmi nadany, mlady a presto jiz uznavany skladatel ted dela spravce meho domu v CZ! Ale drzim palce at vam to vyjde a hudba vas stmeli. Hadani nesnasim, nicmene kdyz to musi bejt ... je tolepsi nez klidne, mirne avsak hutne dusno! Radeji trochu Italie, pokud je to ve vsi slusnosti a bez urazek, ale uvolni se co ma, mam to tak radeji :).

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám po hádkách pocit, že se vždycky projevím jak trapná hysterka:- ) My jsme š´tastní ahádáme se občas taky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dvě fotky mi vykouzlily hlasitý veselý večer a to tak, že jsem je musela svému muži převyprávět :o) Díky, díky, díky. A na zítra držím palce, vám i skladateli, a věřte, že to stojí za tu námahu.

    OdpovědětVymazat