Ještě dnes




Dnes už s psaním končím. Nepodařilo se mi sice dopsat celý díl, ale už mi to hlava nebere. Skákala jsem hodně mezi scénami, abych je provázala, vracela se tam a zase zpátky, škrtala, přepisovala, vymýšlela aspoň malé fóry ... můj denní chleba.
Zítra ráno už jedu domů. Jenny jde totiž v pátek na velkou operaci, takže zítra už má klidový režim a dietu. Vůbec nevíme, jak to dopadne a bojíme se. Má v břiše nádory, nevíme jaké. Musejí ven. Zatím se mi na to nechce ani myslet, i když večer mě to vždycky přepadne. Musí si to ve mně zabolet a pak to přejde, protože z tý úzkosti většinou usnu. Nechtějte ale pak vidět ty sny!

8 komentářů:

  1. Lucie, ať to zítra s Jenny dobře dopadne. Shodou náhod mi na Vás dnes přišla myšlenka na školení, kdy přednášejí vytáhl Dr. Mázla a Ordinaci v Růžové zahradě. Dával nám příklad, kdy pod nějakou nemovitostí, kterou chtěl Mázl koupit, vedl ropovod. Seriál nesleduji, tak nevím, co je z pera scénáristy a co je od přednášejícího...nicméně daná scéna byla vhodným příkladem pro ilustraci toho, na jakou nemovitost je možné čerpat úvěr a na jakou ne. Na co všechno jsou neuvěřitelné příběhy užitečné, že? :-) Jenny drbu za uchem a zítra jí budu držet pěsti. U nás se říká - kolik pěstí, tolik štěstí. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte! Já teda psala Ord v letech 2005-07, takže neznám ty další osudy, ale vím, že mě kontaktovalo několik lidí, kteří na téma tohoto seriálu psali státnice a dokonce i doktorandské práce. S Jenny moc děkujeme, zítra ji jen budu chystat, čeká ji to až v pátek.

      Vymazat
  2. Řeším se svojí fenkou stejný problém, tak soucítím a držím pěsti

    OdpovědětVymazat
  3. Moc držím palce, ať to Jenny dobře dopadne. Také jsme měli se psem operaci, naštěstí dobře dopadla. Tak posílám šťastnou štafetu dál:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. To, že z úzkosti usínáš, snad skoro závidím a fence držíme pěsti!

    OdpovědětVymazat
  6. Děvčata, děkuju, dnes už nic víc nenapíšu. Zítra v deset ráno jdeme na to.

    OdpovědětVymazat
  7. Drzim pesti! Hodne stesti!
    Dana

    OdpovědětVymazat