Zkracujeme!





Já byla v neděli, Stela dnes. Natrefily jsme na krásnou paní holičku s úžasnými nehty. Některé ženy mě vyloženě baví. Ale feministka bych být nemohla, protože jiné mě zas vyloženě nebaví.

Dnes přišel Ivan z práce s tím, že jeden jeho známý během posledního půlroku zhubnul, začal chodit do posilovny, jí zdravě, tlak se mu vrátil do normálu a nemá už cholesterol v krvi. No, co myslíte. Cholesterol nemá,  má milenku. Pokaždý, když mé kamarádky nebo kolegyně začnou nápadně rychle krásnět, vím, která bije. Ale že to platí i u mužů?
Možná to není morální, ale zjevně pro tělo je to zdravé. Pro duši možná na chvíli. Nekamenujte mě, nejsem totiž moralistka, ani puritánka. Ale moc dobře vím (a dokážu to vymyslet i na sto způsobů), co tohle krásnění na těle může způsobit v rodinném životě. Jenže kde jsou následky, tam nejdřív taky existuje nějaká příčina ... ó jé, jak mně to psaní chybí! Já už totiž několik týdnů nepíšu žádný scénář, takže si to tady na vás jen cvičně trénuju.
Nutně už potřebuju zase tvořit!!!

3 komentáře:

  1. Koukám Stela už má letní sestřih, tak doufám, že dorazí ta vedra! :-) No jo hubnutí pro někoho.... to nemá dlouhého trvání - teda ta váha, to znám:-DD

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, zkracujete krásně, Stela má fajnovej sestřih:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem právě ostříhala naše dcery, přišel domů manžel se začínajícím bacilem a přitížilo se mu. Jedna jeho princeznička si přála radikální střih, má to kousek pod ouška, moc jí to sluší, ale ti chlapi... :o))
    Taky mám po roce chuť na větší šmiknutí, ale u mě to už tolik neprožívá. Už je vytrénovaný :o)

    OdpovědětVymazat