Levanto a Marilyn Monroe

Ahoj z Itálie z města Levanto, píšu v rychlosti, neb Wi-Fi je tu jen na 30 minut v kavárně zadara a pak ji vypnou. Zaplatit prý nelze, ale spíš to bude mojí angličtinou, že si nerozumíme. Ale snažím se pít hodně drinků, aby nebyli škodní.
Náš "hotel" tvoří tři miniaturní přízemní byty, z nichž každý má jméno po nějaké osobnosti. my spíme s/v Marilyn Monroe. Pokojík má asi 15 metrů, Italové neuvěřitelně dovedou využít každý cm2 i cm3.
Teď už je blaze. První den je vždycky nejhorší v tom, že se musíte aklimatizovat na to, že nic nemusíte. Že máte prostě dovolenou. Takže se ještě stresujete, dozníváte a křečujete. Vidím to dnes i na těch, co nově přijeli. Jinak tu všichni jezdí na kole, Ivan se Stelou si právě půjčili dvojkolo a já píšu. Co je neuvěřitelné, že tu potkáváte krásné staré lidi. Neubránila jsem se otázce, která že castingová agentura je vybírala?
Naším cílem je projet pět měst Cinque Terre, dvě už máme "za sebou". Je to nádhera, okamžitě bych tam mohla žít a psát!!! Mezi nimi jezdí vlak, dřív to bývaly jen rybářská městečka. Teď skvosty. O tom v dalším příspěvku, teď už se tu na mě fakt zlobí, tak ciao amore!







5 komentářů:

  1. Jak to tak pročítám a prohlížím fotky, tak zjišťuju, jak moc, moc potřebuju dovolenou...

    OdpovědětVymazat
  2. Bellissima! Ale moře jenom pro otrlé, tuším:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Cinque Terre jsem navštívila před dvěma lety a stále vzpomínám.
    Doporučuji navštívit ještě městečko Porto Venere - lodí z La Spezia. Je to nádhera.
    Užijte si dovolenou.
    Marie

    OdpovědětVymazat
  4. To je úchvatný!! Úplně jsi mě dovolenkově naladila, z čehož nebude mít můj muž radost:-DD. Maximálně si to užijte! A piš nám, ať o tom místě můžeme aspoň snít! páááááá A.

    OdpovědětVymazat
  5. Závidím, taky jsem tam byla před třemi lety, zážitky skvělé. Bydleli jsme v Deiva Marina v kempu. Nádherné místo - Cinque Terre - a vůbec Itálie, skvělé jídlo, užívejte.......Monika

    OdpovědětVymazat