Hlad jako herec

Dnes jsem se byla podívat na natáčení, už jen 14 dní a je hotovo. Přes prázdniny pak pojedou střižny a od září vysíláme. Producent se nakonec dohodnul s ČT, že budeme v psaní volným tempem pokračovat a uvidí se, jestli se napsané díly později natočí nebo skončí v koši. Ne, že bych tuhle košovou situaci neznala.
Na Nově leží ladem už několik let 50 dílů seriálu, který jsme s kolegyněmi napsaly. Odehrává se v zákulisí natáčení seriálu a myslím, že by se divákům líbilo nahlídnout pod pokličku toho, co se děje za kulisami. Proč se nenatočil, nevíme. Resp. víme, že nám někdo dobře namazal schody, ale nevíme kdo a proč. Bylo nám šeptandou řečeno, že jsme to napsaly špatně. A když jsme se dotyčných lidí ptaly, jestli scénáře četli, tak nikdo nikdy, ale slyšeli to. Doufám, že s Ententýky nedopadneme stejně.

Takhle se stravují herci během natáčení. Vylezou z haly, kde se točí, dají si rychlý kafe, cigárko, případně jídlo. Já tam byla dopoledne, takže menu ještě nebylo. Nevypadá to, ale vaří prý dobře. Ovšem luxus u natáčení českých seriálů fakt nečekejte.






3 komentáře:

  1. Zdravím, hmm...zajímavé , to by mě třeba ani nenapadlo jak vypadá catering pro herce...už jen tímto naťuknutím si myslím, že seriál, který leží ladem, by byl zajímavý ! Záběr toho kávovaru mi připomněl reklamu na kapsle ? ani nevím jaké přesně...ale s Georgem Clooneym ...úplně ho tam vidím ...v tom super obleku :-))). Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo nespresso, vlastním dvě mašinky a doporučuji naprosto bezvýhradně (ostatně několik mých dřívějších článků bylo o mé lásce právě k nespressu, je to opravdu jako jít na rande s Cloonym :-)) V "keťasu" nevím, jakou značku mají, ale spíš něco mletého, u kapslí by se nedoplatili ...

      Vymazat
    2. Tím kafem jste mi připomněly minulý týden, kdy sem byla po dlouhé době v kině na Líbáš jako ďábel. Hned v prvních minutách jsem si na Vás Lucie vzpomněla, produktová reklama lezla z plátna kde se dalo, alespoň mě to tedy tak připadalo a napočítala jsem asi 4 nebo 5 produktů. Ale třeba jsem jen na to citlivá, ostatní spolupozorovatelky nic nezpozorovaly.

      Vymazat