Deset




Stele dnes bylo deset let. Porodila jsem ji tak krásně na státní svátek, že má vždycky o narozeninovém dnu volno.
Porod krásný nebyl, spíš zoufalý. Celé těhotenství jsem bojovala s pankreatitidou a v předvečer porodu jsem přijela do nemocnice zase se záchvatem. Takže ráno doktor rozhodl, že bude předčasný porod císařským řezem. A byl. Dva roky jsem pak kolem porodnice chodila velkým obloukem a při slovu gynekologie se mi dělalo zle. Potom jsme s kolegyněmi vymyslely Ordinaci. A já vytáhla z notýsku postavu gynekoložky Gity. Začaly jsme to psát. Dodnes nechápu, jak jsem si na to mohla troufnout, když jsem měla hrůzu z bílých plášťů. Jenže to je právě na životě to famózní. Že přinese něco, co nečekáte. Co nechcete. A vším tak zvláštně zamíchá ... 
Mám ráda svůj život.
P.S. Ale nemám moc ráda oslavy. Tu dnešní jsme zvládli. Přežili. Zase na rok pokoj. Hurá!

9 komentářů:

  1. Blahopřeji ke krásné desítce. A oslava vypadala příjemně, takže veskrze milý volný párty den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky, to byl ten poklidný začátek, ale letos celkem fajn, loni si Stela zvrkla kotník a tak strašně brečela, že všichni odešli. :-)

      Vymazat
  2. Zdravím a gratuluji!
    Jojo není nad to když vede pokojem pořádná tyč :-) Já mám naopak oslavy ráda...jen ten binec po nich bych oželela...nicméně pro moje dítko (věkově poloviční od vašeho) míváme balonky s heliem...ty pak děcka pustí ke stropu a letos se několika z nich (myslím těch balónků) podařilo přistát na takových těch dvojitých krovech...a postupně se zmenšují a zmenšují a minulý týden teprve spadli...syn má narozky v lednu :-) Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nám ty balónky letos nevyšly. Ucházely a některé vypadaly jako použité prezervativy, což nakonec mělo docela velký úspěch (mezi námi dospělými).

      Vymazat
  3. Bych řekla, že ty balonky vyšly skvěle:-DD já jsem se bavila, když jsem je viděla:-) A gratulujeme Stele k narozkám! A od příště už náctiletá, bože, to je hrůza jak ty děti stárnou:-( Oslavy je třeba pořádat, utužuje to vztahy a celý rok se na ně vzpomíná. My je máme 3x do roka hrůůůza:-DDD A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky, vzpomínat budeme určitě, děti se koupaly v bazénu a dospělí pleli zahradu. Spontánně. :-)

      Vymazat
  4. Malé oslavenkyni moc gratuluju :o) Moc ráda sem k vám chodím na kukandu Martina

    OdpovědětVymazat
  5. To je na živote to pekné, že prináša čo nečakáte...presné, týmto som fascinovaná...tento rok to znovu prežívam...lila chodba je až hypnotizujúco super !

    OdpovědětVymazat