Zítra točíme!

Ano, od zítřka natáčíme. A není to apríl. Na poslední chvíli se samozřejmě ledacos po ..., třeba jsme přišli o úspěšnou českou firmu, ve které měl jako pracovat Filip Blažek. Rozhodli se do reklamy investovat přímo, nikoli prostřednictvím seriálu, o kterém nikdo neví, jestli to nebude propadák. Což chápu. I když neskrývám zklamání  v tom, že je to pro mě česky opatrné. Ale pro mě jsou peníze natolik abstraktní pojem, že neumím zhodnotit cosi jako míru a rizika investice. Chci mít co jíst, chci mít svoji práci, o to jsem ochotná se rvát, ale investuju na úplně jiném poli. Citovém.
 
Zatímco celý štáb teď jede na plné obrátky a nervuje se, moje práce skončila. Je to zvláštní. Kdyby mi to vadilo, musela bych studovat režii nebo kameru, zvuk, produkci ... či studovat úplně něco jiného a propadnout magii natáčení a prostě se to naučit. Ale já jsem spokojená. Chci být sama doma a psát. Teď jsem ovšem ve stavu hibernace. Nemůžu nic napsat, dokonce ani nemůžu pořádně číst, nemám žádné myšlenky, protože ty, co jsem měla, jsem nacpala do patnácti dílů Ententýků a nic nezbylo. A další se zatím nevynořily. Snad přijdou.

Koupelna a hala hlavní hrdinky - novinářky Ute Zikmundové,
obojí je postaveno v ateliéru. Jsem moc spokojená, protože jsem pouze doufala, že takhle nějak to bude vypadat.


3 komentáře:

  1. Tak to dopadlo vazne dobre Lucko! Jestli je zadani jako z Art & decoration tak to vyslo. A moc se mi libi, jak se ta hrdinka jmenuje, u ni bych mohla pouzit jednu z mala nemeckych vet, se kterou jsem se stehovala do Svycarska :) ta veta je : Ute hat Geburtstag a je to nazev clanku pevni lekce ze treti tridy, kdy jsem se s Nemcinou poprve potkala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem se zasmála s tou Ute! A máš pravdu, dopadlo to dobře, doufám, že to bude pěkný i na kameru. Ne vždycky se to povede i prodat.

      Vymazat
  2. Mám asi trošku zpoždění, ale těším se! Eva

    OdpovědětVymazat