Přípravy na Madrid

Za týden letíme. Nemůžu se dočkat. Nutně potřebuju někam jinam. Do té doby ale zbývá zařídit a udělat spoustu věcí, takže se začínám pomalu připravovat. Normálně totiž balím až večer před a spousta věcí mi pak chybí. Ale od tý doby, co existují kreditní karty a já nejsem neustále v mínusu (teď už jen někdy), není problém cokoli zapomenout. Kromě pasu. A právě tý kreditky. A Ivana. S ním můžu pustit úplně všechno z hlavy a jen tak být.






6 komentářů:

  1. Jak já ti závidím! Já si akorát pomalu ale jistě jedu směr odevzdání bakalářky a státnice (A v létě snad do Legolandu:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bakalářky jsou důležitý! Já už jsem naštěstí starší ročník. :-)

      Vymazat
  2. Ještě odlakovač, až se začne lak odloupávat, ať jste zase kočka! Btw, co je to za krém/tonikum, kterým se přetírají modré nehtíky? Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odlakovač právě ne, ta barva je "zapeklá" do gelu, takže se neoloupe. A to, co mi manikérka na to dává, je buď vrchní vrstva gelu (pak to jde pod UV lampu) nebo už jenom lesk přes barvu. :-)

      Vymazat
    2. Ach ták! Kouzla a čáry chemického průmyslu. Tak ať Vám to v Madridu sluší a přilákáte pohled nejednoho Španěla ;-). Eva

      Vymazat
  3. Tiše závidím.Taky mám pocit, že nutně potřebuju někam jinam - nadechnout se, rozkouknout se a vrátit se s pocitem, že všechno jde, složenky neexistují a nic není nemožné :-) Užívejte!

    OdpovědětVymazat