Plány


Herci a celý štáb teď mají dost napilno. Aby se všechno stihlo natočit, k tomu slouží tzv. natáčecí plán. Je narvanej. Můj domácí natáčecí plán je ve znamení likvidování restů a čilého obchodování na aukru. Stela vyrostla skoro ze všeho oblečení, tak ho fotím a dávám na aukro. Včetně její sbírky pokémonových karet, barbín, atakdále. Taky jsem včera uklidila jednu velkou vestavěnou skříň. A znovu se učila řídit auto. Už mi ani jednou nechcíplo, ale strach mám pořád. Dnes vezu Stelu  3 km k holiči. Sama. Nervy mám už teď. Jak zaparkuju? Jak se pak odtamtud odlepím? Nechcípne mi motor v kopci? Muži takové otázky a starosti asi nemají. Závidím jim.

8 komentářů:

  1. ... s tím autem jsme na tom byli asi podobně... teď mi můj muž dopřál automat a já jsem mu neskutečně vděčná :-) už nemusím řešit zastávky v kopci a nedej bože nějakou křižovatku do kopce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Závidím. To jsem původně plánovala, ale v automatu moje auto neměli, musela bych strašně dlouho čekat. Příště už si počkám!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem asi muž...:-) Měla jsem automat a zamilovala jsem se do něj, mohla jsem při jízdě jíst, pít, telefonovat, fackovat na zadních sedačkách sedící a hádající se děti. Teď mám manuál - dodávku - na děti bych tudíž nedosáhla, a po automatu se mi stýská.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na automat pějou ódy všechny baby. Příště jdu do něj!

      Vymazat
  4. Luci, promiň, ale my nutně potřebujeme ty pokémony:-)Nemohla by nám je Stela prodat? Tak učit se řídit budu taky, za dva měsíce nám přistane před barákem Tranzit.-( Adéla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsme prodali tři sady, Stela našla ještě jedno plný album. Věnujeme vám ho. :-)

      Vymazat
    2. ježiši tři sady jsou fuč???:-)) My si je rádi koupíme za aukrovou cenu, aby Stela nebyla tratná!! to bude doma radosti:-D A. Děkujiiiii!!!

      Vymazat
  5. Tu též jedna osoba, co si nemůže vynachválit automat. Když ale nepočítám autoškolu, tak vůbec ale vůbec nejsem zvyklá jezdit s manuálním řazením, tak se trošku děsím toho, až mé červené zlatíčko jednou kledne a já - již nemaje sponzora - budu muset pořídit něco se standardním řazením....no to teprve budou nervy :-))

    OdpovědětVymazat