Kdo je kdo II

Dnes jsem psala míň, než jsem měla původně v plánu. To, že několik dnů neuvidím Stelu, mě přimělo si s ní víc hrát, hladit se a tak. Dívaly jsme se spolu na Perfect days od Alice Nellis a líbilo se jí to asi víc než mně. Jak jsem byla nadšená z Mamas and Papas, tak tohle mě zklamalo. Tenhle pohled na mateřství v pětačtyřiceti mě prostě nenadchnul. Přitom téma je samo o sobě zajímavý, zpracování ne. Ale vám se to třeba líbilo. Tož oukej.
Vytáhla jsem z castingu na dvd ještě pár fotek, jejich kvalita není nic moc, tak se omlouvám. Důležitou roli bude hrát Oldřich Vízner, kterého jsme necastovali /nekástovali/, ten dostal roli rovnou, tzv. na ksicht se tomu v naší branži říká. Bude hrát otce Filipa Blažka. Je to bývalý dámský krejčí, kterému lezou ženy krkem. Věřím ve velký televizní comeback pana Víznera a moc se na něj těším.
Tady jsou další:

 Manželé Veselí bydlí s (jejími) rodiči.

 A rodiče je šmírují. Teda hlavně matka.

 Paní Sedláčková a pan Táborský rozesmáli celý štáb. Pro získání role byli ochotni se po sobě válet na zemi. Nadchli mě.

 Martin Písařík hraje rockera na mateřské dovolené. Původně jsem ho nechtěla, ale když jsem ho pak viděla tu roli hrát, okamžitě jsem změnila názor. Je skvělej. Ženský mu budou ležet u nohou ještě ve větších hromadách.

Lucie Zedníčková, druhá z celkového počtu tří hereček, se kterými si tykám (tou třetí je paní Miriam Kantorková). Lucie je pro mě nevykopaný herecký poklad. Nikdo ji na žádném z castingů netrumfnul. Hraje rozvedenou matkou dvou dospívajících dětí, fotografku, která si přibere další práci, aby děti uživila.


4 komentáře:

  1. No ahoj Missorko! Že Tě potkám někde na blogu jsem teda netušila ... po letech ... vlastně ty naše deníčky tenkrát na emiminu byly téměř předchůdci blogů, co? Co Vojta, už vás lapily školní povinnosti? Pozdravuj!
    (Monis a mončičáci :o)))


    Obsazení mne baví čím dál víc a víc! Jsem zvědavá co to se mnou bude dělat, když znám střípky ze zákulisí, určitě k tomu budu mít jiný přístup než kdybych nevěděla...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak emimino, holky, jo? No to je dobrý, tam já chodila tajně nahlížet, abych měla materiál na postavu Arnoštky, která na těch četech ujíždí ... sejdeme se v seriálu! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lucia Z. tam bola božská a aj je stále....nechápem, že nie je hviezda...

    OdpovědětVymazat