Jak se píše seriál/ Ve Friends coffee house!





Dnes jsem tedy podnikla jeden z mála pracovních výletů, jinak musím už jenom sedět u notebooku, abych to všechno stihla dopsat, opravit a tak. S producentem a kolegyní jsme se sešli se zástupci firmy, která nám bude oblíkat Filipa Blažka a Filip si v seriálu bude hrát na to, že je majitelem jejich (dnes už renomované) firmy. Na schůzku s námi přišli tři fešáci. Muži, kteří před patnácti lety založili na koleně firmu, která je dnes už věhlasná a oni se v našem seriálu vrátí o pár let zpět, když ještě nebyli na vrcholu, ale drápali se tam. Pokud se tedy dohodnou s ČT na penězích za PP, což je balík. Tak uvidíme. Ale padli jsme si vyloženě do oka, tak by to mohlo klapnout. Dokonce jsme se s kolegyní trefily, že jsme napsaly Filipovi do role jakousi pracovní linku, kterou jsme si vycucaly z prstu a ona sedí! Tak jsme se pochválily a byly rády, že to nebudeme muset celé přepisovat.

Kavárna je moc hezká, má několik místností a můžete tu nerušeně pracovat třeba s kolegy nebo i sami (s notebookem), ale taky tu můžete randit a líbat se. Já zrovna měla výhled na líbající se pár a dost mě to bavilo.
Výběr káv je nepřeberný, slečna vedle mě si dala sójové mátové latté, to mě vyloženě pobavilo. Ale zase ne tak moc, abych si ho objednala  taky. Bezva den s bezva lidmi, ještě jsem pak byla v knihkupectví, s úlovkem se vám pochlubím zítra.

3 komentáře:

  1. To skoro zní jako by šlo o firmu končící na X :) Kdyby to tak bylo, tak teda páni!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekončí na X. :-) Ale fakt nemůžu ...

      Vymazat
    2. To sem ráda, protože mě nic nenapadalo a neusla bych :o)))

      Vymazat