Následuj své srdce a sny



Ano. Přesně tohle heslo vyznávám, i když na tričku ho bude nosit Stela. Ve větší velikosti ho neměli. Ne, že bych s ním pábila kolegy, ale nosila bych ho hrdě doma na psaní. Dnešek byl příjemný. V pizzerii jsme s kolegyní nahodily děj dalších pěti dílů Ententýků, jde nám to. Baví nás to. Hlavně, aby to bavilo i vás. Mám pocit, že je to hodně o sexu, ale Magdaléna mi dnes řekla, že bysme měly ještě přitlačit. I ve výrazivu. Lámat si ještě víc hlavu s dialogem a hrotit ho, ostřit ho. Já už jsem teda úplně celá ulámaná, ale fakt je, že když si to po sobě přečtu, je to někdy čajíček.
Koupila jsem si dvoje psací kalhoty, jedny s puntíky, druhé s krajkou. Něco podobného má předepsané i hlavní hrdinka, nebudete tomu věřit, ale i ona se živí psaním. Je novinářka, má svůj úspěšný web, píše na něm o mateřství, ale tak nějak jinak, než bývá obvyklé. Bez smajlíků a ňuchýnků. Píše o něm pravdivě. Si myslím, když to píšu já, že jo.
Zase jsem se zakecala, mám ještě šíleně práce, vyostřuju ty dialogy.
Tak hezkou valentýnskou noc!

5 komentářů:

  1. DOUFÁM, ŽE PÍŠEŠ V TĚCH KALHOTÁCH S KRAJKOU - TY MI NĚJAK K TĚM VYHROCENÝM SEXY DIALOGŮM PÁSNOU:))) A.L

    OdpovědětVymazat
  2. Ony jsou sice s krajkou, ale jen dole na nohavicích, taky jsou noční. V plesovejch bych asi nic nenapsala. :-) A hlavně žádný nemám.
    Flanelovejch mám hodně, pruhy všech odstínů jsou nejlepší. O erotice samozřejmě nemůže být řeč. Řeč teda jo, ale nic víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Sranda, na tohle tričko sem minulý týden koukala a přemýšlela, jestli bych se vešla do velikosti č. 16, ale nechtělo se mi svlíkat... ukážete i své psací kalhoty? Puntíky, proužky a krajky na lemu, to je moje krevní skupina, myslím, že se mi hlavní hrdinka bude moc líbit, už se na ní těším a jsem ráda, že se Vám tak daří. A když Vás to baví, bude to na výsledku 100% znát.
    To jsou ty parůžky na toaletě? Váš interiér mne zajímá čím dál víc, určitě by stál za zdokumentování :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Follow me:-D Ostřejší výrazy jsou ošemetné - někdy spíš směšné, tak aby se to neminulo účinkem:-DD

    OdpovědětVymazat
  5. Ono nejde o to používat sprostý slova, ale hledat nějakej vtipnej (nejlépe) ekvivalent, kterej je nahradí a zároveň řízne. Někdy dám příklad, až se budu moct oficiálně rozepsat.

    OdpovědětVymazat