Můj muž plus blondýna krát dvě


Od osmi od rána zase píšu. Do konce března musím napsat ještě čtyři a půl dílu, to znamená, že se téměř neodlepím od židle a když odlepím, tak hlava stejně bude v ději u mých holek. Včera mi to taky nedalo a zasedla jsem bez vybalování a sprchy rovnou k pc (údajně na deset minut, abych si jen něco poznamenala), a asi po dvou hodinách jsem zjistila, že mě můj muž pozoruje a dost se u toho baví. A řekl mi, že nejkrásnější jsem stejně u počítače, protože se pořád usmívám nebo šklebím. Zato na sjezdovce jsem prý kolikrát měla v očích výraz příšerného utrpení. Fakt je, že jsem si naši rodinnou dovolenou v duchu pojmenovala jako Ivan plus blondýna krát dvě.
Neustále jsme se Stelou měly nějaký problém. Vrcholem naší nesamostatnosti byla jízda pořádně drahým ski taxíkem zpět do penzionu, protože už se nám nechtělo lyžovat a nutně jsme si potřebovaly číst. Ivan nás posadil do taxíku, zaplatil taxikáři a nechal nás odjet. Když jsme dojely do přibližného cíle (cca 10 minut cesty), nemohly jsme najít správnou cestu, která k penzionu vede, ani jsme si nemohly vzpomenout, jak se penzion jmenuje. Mobil jsme neměly ani jedna ... nakonec jsme to nějak daly, ale taxikář evidentně mého muže v duchu velmi litoval.
Asi fakt nemá cenu cpát se někam, kam člověk nepatří. Lyžovat mě baví, ale když je špatný počasí, tak  než si sjet za každou cenu sjezdovku - to se radši sjedu v baru. Proč předstírat, že jsem sportovní typ, když jsem kavárenský. I když to občas bylo o dršťku, přesto neznám lepší jarní prázdniny, než jet na lyže.  A zničit se. Podívat se na svůj běžný život zdálky, z výšky a nenápadně tak zjistit, kam opravdu patřím.







5 komentářů:

  1. Ta Barbinka je super. Já jsem taky kavárenský typ, lyžovat neumím.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj lyžařko!! Hele,jak převážíte až na svah ty panenky? :-) Já bych jí někde ztratila jak se znám. A na opar nefunguje nic. Na rychlejší hojení je nejlepší obyčejná zinková mast, jinak to musíš protrpět, to tě lituju. Ale koukám, že u Las Vegas bylo božsky! Taky bych si dala říct:-) A ty retrobrýle jste koupili tam nebo jste je táhli s sebou z Čech? :-) Hurá do reality! Tak ať ty skoky mezi světy přežiješ! :-) A.

    OdpovědětVymazat
  3. Panenky si vozí Stela v batohu, když ho teda s sebou na svahu máme. V hotelovým pokoji jsme pro ně měli celej pokojíček, kterej Stela asi ve čtyřech taškách taky táhla s sebou. Brejle jsme koupili ve skateshopu v Brixenu, prej to je letošní hit! Většina lidí je na svahu měla v bílý barvě nebo dřevěný, my se barev nebojíme! Vlekaři byli tak unešený, že se ptali, kde se daj koupit. :-) Mast neznám, koupím. Díky!

    OdpovědětVymazat
  4. To je tedy obětavá láska k panenkám, dokonce i s objemným příslušenstvím.

    Ať žijí barvy a retro brýle!!

    OdpovědětVymazat
  5. Fuj tojksl, musim rict na tu fotku s lanovkou :). Ale jinak bajecne a paradni! A panenky se maj!

    OdpovědětVymazat