Laviny, tiramisu a jiná nebezpečí

Jsme doma! Vůbec se mi nechtělo z dovolené do reality. Pro všechny, kteří se mě ptali (a já to nevěděla), byli jsme v Itálii v Alta Badia v úžasném rodinném penzionu, kde vařila a starala se o nás signora se svými dvěma syny. Ale jak vařila! Skvěle. A ty dezerty! O jejím tiramisu se mi bude zdát ještě dlouho. Navíc nic nebylo problém. Jenom internet tam nedosáhnul, což se nakonec ukázalo jako velmi příjemné. Až je skoro podezřívám, že to takhle mají nastavené naschvál. Cestou tam jsme vezli ještě našeho kamaráda, který jel za svou kamarádkou manželkou a dětmi. Bylo to lehce hrůzostrašné, protože některé cesty a průsmyky byly uzavřené kvůli nebezpečí lavin, takže se ze silnic stala místy parkoviště - ale nikdo nenadával, lidi vystupovali z aut, kouřili, bavili se, házeli po sobě sněhem, mladí a neklidní tančili ... to v Čechách nevidíš.
Další zážitky později, neb jsem ještě skoro jednou nohou v přezkáčích, pusu od slunce samý opar (mám alergii na slunce, blbý, co? Nemáte někdo zaručený tip na lék či mast, co opravdu léčí opary?), v mailu zajímavé zprávy, třeba od producentů, že se mi zase nepovedlo trefit fakturu za scénáře, o osm korun nesouhlasí částka, nelze to účetně zpracovat. Zblázním se! Počítala jsem to půl hodiny, už nevím, jak na to! 
Aspoň ve snu zpátky do hor (s mastičkou na opary).
Dobrou! 





8 komentářů:

  1. Dobrý den,
    na opary mohu doporučit několik výrobků od firmy Just. Např. Tea tree oil, Tělový balzám (ten je výborný i na bolest hlavy, štípance, únavu...), Body fresh nebo dokonce Krém na nohy :-)
    S pozdravem anna.ha

    OdpovědětVymazat
  2. Tak děkuju mockrát, to je úplně nová informace, určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  3. Pro bližší informace se podívejte na www.just.cz a pro ještě bližší mi můžete napsat na anna.ha@seznam.cz
    Dotazy mileráda zodpovím, případnou objednávku udělám a produkty doručím :-)
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  4. Nechápu, jak jsem mohla nenapsat (nejen) můj nejoblíbenější výrobek Olej z 31 bylin. Ten je téměř na všechno, což se dá, vzhledem k počtu a síle bylin, pochopit. Od dobré nálady až po opary :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chystám se to všechno prozkoumat, zatím mockrát děkuju!!!!

      Vymazat
    2. Dobrý den, ještě jednou já, já Justová =)
      Jednak jsem dostala občasník, ve kterém se probírají právě opary a jednak jsme měli školení o nových výrobcích a když jsem zaslechla "sluníčková alergie", okamžitě jsem si na vás vzpomněla. Takže, až budete mít zájem, mejl máte.
      Hezký den, Anna.

      Vymazat
  5. Jen ještě k těm oparům: doporučuju herpesin, pokud už ucítíte takový ten tlak před výsevem puchýřků a pořádně to místo mastí promasírujete,můžete puchýřkům i zabránit nebo aspoň minimalizovat je. A pokud už ho budete mít jsou dobrý takový náplasti na opary, které vám sice moc nepomůžou na hojení,ale zato jste pak minimálně infekční a není to tak bolestivé.
    Plus každý den Bkomplex nebo aspoň pivo:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Just znám, je skvělej na všechny neduhy a hlavně je přírodní.
    Paní Lucie Váš blog je super. Děkuji Marcela

    OdpovědětVymazat